MHCB Dames pakken punt tegen Eemvallei

Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen Eemvallei op het programma. De uitwedstrijd was voor Beuningen geen succes. Het team was dan ook uit op een revanche en wilde per se punten pakken.

Beuningen begon sterk aan de wedstrijd en zette Eemvallei voortdurend onder druk. Ze kregen diverse goede kans om de score te openen. Maar het wilde maar niet lukken.

Na het eerste kwart stond het dan ook nog 0-0. In het tweede kwart viel de concentratie wat weg en viel er een tegendoelpunt. Tegen de verhouding in. MHCB bleef druk zetten en ging vol voor de aanval.

Ook na de rust begonnen de dames sterk en creëerden meerdere kansen. Meke wist uiteindelijk de 1-1 te maken. De winst zat er helaas niet in onze, ondanks de vele strafcorners die ze kregen.

Trainer Sebas vond het een van de beste wedstrijden van het team, en had 3 punten een mooie beloning gevonden. 26 mei is weer de volgende wedstrijd.