Hey girls, kom basketballen bij Challenge

11 okt , 16:09 Sport
challenge basketball meiden 2024 flyer
Challenge Basketball in Beuningen zoekt meiden tussen 11 en 16 jaar om hun V16 en V14 meidenteams te versterken.
Basketbal is ontzettend populair. Dat komt mede door de zichtbaarheid op Instagram en TikTok van de NBA en WNBA, de Amerikaanse profcompetities voor mannen en vrouwen, met sterren als LeBron James, Steph Curry, Luka Doncic en Caitlin Clarke.
En zeker ook door de successen van de Nederlandse basketbalmannen en -vrouwen op EK's en WK's, én natuurlijk de Oranje 3x3 basketballers die deze zomer op spectaculaire wijze Olympisch Kampioen werden.
Challenge Basketball in Beuningen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gezonde en gezellige vereniging met teams in elke leeftijdsklasse. Vanaf de U8 (kinderen onder 8 jaar) tot verschillende dames- en herenteams, waarvan de eerste teams op hoog niveau spelen, èn de Old Stars voor basketballers op leeftijd.
Voor de V14 en V16 meidenteams zoekt Challenge op dit moment méér meiden tussen de 11 en 16 jaar. Dus ben jij (of ken jij) een 'girl' die basketbal graag wil uitproberen, meld je dan nú aan voor de gratis proeflessen via www.challengebeuningen.nl
En volg Challenge via www.instagram.com/challengebasketball voor meer informatie over alle thuiswedstrijden die te bekijken zijn in Basketbalhal de Tinnegieter.