Roda’28 behaalt overtuigende overwinning op Unitas

14 okt , 15:16 Sport
football 472040 1280 e1431297173609
publiek domein
Roda’28 heeft afgelopen zondag een sterke prestatie neergezet in de thuiswedstrijd tegen Unitas. De ploeg uit Winssen toonde zich de effectievere van de twee en wist de kansen die zich aandeden te benutten. Met doelpunten van Beau Arriaanse, die twee keer het net vond, en Daan van de Broek, eindigde de wedstrijd in een overtuigende 3-1 overwinning voor Roda’28.
De eerste helft begon met een sterk Roda’28 dat direct het initiatief nam. Al snel werd de druk op de Wamelse verdediging opgevoerd, wat resulteerde in een openingstreffer van Beau Arriaanse. Na zijn tweede doelpunt zat de sfeer er goed in, en de thuisclub bleef Unitas onder druk zetten. Daan van de Broek voegde in de tweede helft nog een derde doelpunt toe, waardoor de overwinning steeds dichterbij kwam.
Unitas kon slechts één keer juichen, toen Tom Derks voor de Wamelse goal zorgde. Maar Roda’28 hield de controle en liet zich niet van de wijs brengen.