Voordracht kandidaten Ondernemer van het jaar 2013

Op woensdag 2 april organiseert de gemeente Beuningen de jaarlijkse
bedrijvencontactbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst wordt de
‘Ondernemer van het jaar 2013’ bekend gemaakt. Vanaf nu kunnen
ondernemers kandidaten voordragen voor deze titel.Evenals voorgaande jaren kunnen ondernemers, collega-ondernemers voordragen voor de titel ‘Ondernemer van het jaar 2013’. Ook kunnen ondernemers zichzelf opgeven.
 
Wie kunnen genomineerd worden?
Ondernemers die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel én hun bedrijf in de gemeente Beuningen hebben gevestigd, kunnen genomineerd worden. Maar ook de ondernemers die hun bedrijf binnen een straal van 20 kilometer van de gemeentegrens hebben gevestigd, komen in aanmerking. Natuurlijk blijft de eis bestaan dat het inschrijvingsadres in de gemeente Beuningen ligt.
 
Nominering
De jury, die bestaat uit mevrouw W. Göttgens en de heren M. Enning, H. Peters en P. Gerrits (ondernemer van het jaar 2012), nomineert aan de hand van de motivatie drie kandidaten. Op 7 maart maken zij bekend welke ondernemers zij genomineerd hebben. Daarna brengt de jury een bedrijfsbezoek aan de drie genomineerden.
 
Beoordeling jury
Om tot een beoordeling te komen, maakt de jury een keuze aan de hand van de volgende criteria:
• Onderscheidend zijn in de eigen branche/beroepsgroep
• Continuïteit van het bedrijf
• Uitstraling van het bedrijf
• Servicegerichtheid
• Maatschappelijke betrokkenheid
• Duurzaamheid
• Innovatief vermogen
 
Voordracht kandidaten
Ondernemers ontvangen deze week een brief met een formulier om een kandidaat of zichzelf voor te dragen. Ook via het digitale formulier op www.beuningen.nl/ondernemen kunnen kandidaten worden aangedragen. Een duidelijke motivering is hierbij belangrijk. Het formulier moest aanvankelijk uiterlijk 12 februari 2014 worden ingeleverd bij de gemeente Beuningen. Dit is verlengd tot uiterlijk 1 maart 2014.

Cookieinstellingen