Laatste dag Surinaams restaurant Beuningen

Sranang Bibi, het Surinaams restaurant in het centrum van Beuningen is vandaag voor het laatst open. De hoge huurprijs is voornaamste reden voor eigenaresse Bibi-An om na iets meer dan anderhalf jaar de deuren te sluiten.Eerst begonnen in Aalsterveld om vervolgens in augustus 2012 in het pand aan de Thorbeckeplein verder te gaan. Bibi heeft in de korte tijd ware liefhebbers van lekker Surinaams eten als vaste klant weten te binden.

Op de laatste dag stonden nog klanten helemaal uit Deest een bestelling te plaatsen. Zij waren compleet verrast door de mededeling dat het restaurant na vandaag gesloten is.

Ondanks leegstand nog goed aanbod
Net zoals in veel steden en dorpskernen heeft ook Beuningen steeds meer te maken met leegstand. In december sloot Vakfotografie Beuningen ook de deuren. Ondanks de toenemende leegstand heeft het centrum nog een  aanrekkelijk en divers aanbod van winkels. Een kaas- noten delicatessezaak, een groenteboer en een juwelier zijn zo een paar voorbeelden van speciaalzaken die buiten de grote winkelketens vallen en het centrum onderscheidend maken. Daarnaast zijn ook grote winkelketens zoals de Bruna, Expert, Hema, Blokker, en Action in Beuningen  te vinden. En ook aan supermarkten geen gebrek. Alle grote namen zoals C1000, Albert Heijn, Aldi en Sonja Bakker’s Lidl, zijn er te vinden. Dit in combinatie met het gratis parkeren (met blauwe kaart) maakt het ook voor mensen uit de regio nog steeds aantrekkelijk om naar het centrum van Beuningen te trekken.

px0l90jcfyi5q7hltsycm415r
Info voor bedrijven

Inwoners zijn geïnteresseerd in wat er in de gemeente gebeurt. Ook in wat er bij de bedrijven speelt. Wij ontvangen daarom ook graag van bedrijven tips, informatie of persberichten. Het verhaal achter bijvoorbeeld jubilerende, samenwerkende, nieuwe of vertrekkende bedrijven in de winkelcentra en op de bedrijventerreinen brengen we graag. Bij twijfel of wij dit als nieuws of reclame zullen beoordelen, kunt u ons altijd daarnaar vragen. Lees de richtlijnen bij ‘Persberichten sturen‘.

Ons mailen kan via: [email protected]
px0l90jcfyi5q7hltsycm415r

Cookieinstellingen