Vind iemand met dezelfde hobby tijdens flitsdate

Foto:

Kom gezellig een ochtend flitsdaten in het Molenhuis. Het gaat er deze ochtend om iemand te vinden die dezelfde hobby of belangstelling heeft, zodat u samen dingen kunt ondernemenWat houdt flitsdaten in?
U krijgt deze ochtend de mogelijkheid, onder het genot van een kop koffie/thee en een heerlijke brunch, mensen te ontmoeten met dezelfde hobby’s en/of interesses. In het Molenhuis staan tafels klaar met verschillende onderwerpen zoals o.a. museum bezoek, theater bezoek, bewegen, vakantie, samen eten, kaarten en/of bridgen, leesclub, gezellig samenzijn. Deze onderwerpen worden op kaarten geschreven en op tafels gelegd, waarbij de aanwezigen kunnen aanschuiven. U kunt een gesprek met verschillende mensen voeren en namen, telefoonnummers en e-mailadressen uitwisselen.

Deelnemen?
Deelname is gratis inclusief een kopje thee/koffie en een brunch. Aanmelden voor donderdag 17 april 2014 is noodzakelijk in verband met de brunch. Natuurlijk kunt u voor meer informatie over deze activiteit bij Perspectief tijdens openingstijden binnen wandelen.

U kunt zich inschrijven bij Perspectief
• Tijdens de openingstijden, ieder maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.
• Telefonisch tijdens kantooruren op telefoonnummer: 024-6750939
• Vraag of aanmelding sturen naar [email protected].

Programma
10.00 uur Opening door directeur Perspectief Eufride Klein Rouweler
11.00 uur Start Flitsdaten met brunch
12.30 uur Gezamelijke afsluiting door Ans Burgers

Activiteit: Flitsdaten
Datum: 23 april 2014
Tijd: 10.00 – 12.30 uur
Locatie: Molenhuis, Molenstraat 54 Beuningen
Cookieinstellingen