Take2Shoot organiseert fotografieworkshops

Foto:

De afgelopen jaren hebben honderdduizenden consumenten een reflexcamera of compacte systeemcamera met verwisselbaar objectief aangeschaft, zo becijfert het GfK. Dat is het marktonderzoeksbureau dat telt hoeveel apparaten over de toonbank gaan. Helaas gebruiken veel bezitters van zo’n camera slechts een fractie van de mogelijkheden van zo’n toestel. Om daar verandering in te brengen organiseert Take 2 Shoot uit Beuningen een serie workshops. Een garantie voor meer fotoplezier.

Snelheid is het grote pluspunt van een systeemcamera: er gaat nauwelijks tijd verloren tussen het indrukken van de knop en de opname. Dus hoeft er geen enkel fotomoment verloren te gaan: handig als kinderen op de foto gaan. Dankzij de grote sensor biedt een
systeemcamera veel meer mogelijkheden om te spelen met scherp en onscherp. Bij een compact is meestal alles scherp: van voor- tot achtergrond. Ook kan makkelijker worden ingesteld hoeveel beweging in beeld zichtbaar wordt. Vanwege die vele mogelijkheden, start Take 2 Shoot een serie workshops die bezitters van een systeemcamera leert hoe ze nog mooiere foto’s kunnen maken.
Geen fotografie-ervaring vereist
Tijdens de workshops van Take 2 Shoot leert u vooral hoe u meer plezier beleeft aan uw digitale camera. Tegelijkertijd leert u de kneepjes die een professional ook gebruikt. Daarnaast is er ruime aandacht voor creativiteit en wordt veel aandacht besteed aan compositie. Verder leert u hoe u zonder (en met) computer foto’s kunt optimaliseren,
repareren en archiveren. Hoe u digitale beelden het veiligst kunt bewaren en alles over geheugenkaarten en data-recovery.
Iedereen is welkom
Iedereen kan deelnemen aan de workshops bij Take 2 Shoot; ongeacht waar en wanneer u die digitale camera ook heeft aangeschaft. U kunt zich vanaf heden inschrijven voor de workshops. De kosten voor deelname aan de 2 avonden en 1 dag durende workshop bedragen € 125,- inclusief een fraai hard cover werkboek vol handige tips, lunch en consumpties. 
Op 18 september 2014 start de cursus: van basis naar beter, voor mensen die hun camera redelijk kennen en of een basis cursus hebben gevolgd. 
En op 25 september 2014 de cursus: een goed begin, dit is een basis cursus voor mensen die meer uit hun camera willen halen. 
Cookieinstellingen