Beuningse Boys in blessuretijd langs RKSV Driel

Nadat vorige week nog met 3-0 werd gewonnen bij De Boys in Groesbeek stond zondag de thuiswedstrijd tegen RKSV Driel op het programma. Beide teams hadden voorafgaand aan de wedstrijd na 5 gespeelde wedstrijden 4 punten verzameld.Eerste helft (0-0)
Beuningse Boys ging meteen aanvallend van start en het was Driel dat moest verdedigen. Beuningen was dichtbij de openingstreffer maar een vrije trap werd door de keeper uit de hoek getikt. Wel moet gezegd worden dat Beuningse Boys de bovenliggende partij was en het wat pech had dat de bal er niet in wilde.

Tweede helft (1-0)
De tweede helft liet hetzelfde spelbeeld zien, al was het Driel dat er zo af en toe ook uit wist te komen. Maar Beuningse Boys was sterker en ook gevaarlijker alhoewel het een keer goed weg kwam, toen een inzet van Driel via de lat overging.
De meeste kansen waren voor de Boys maar het leek erop dat de wedstrijd in 0-0 zou gaan eindigen. Niets was minder waar, want in blessuretijd was het de keeper van Driel die een vrije trap niet goed verwerkte en Lorenzo Rieken was er als de kippen bij om de rebound binnen te schieten (1-0) en zo Beuningse Boys de winst te bezorgen. En dus bleven uiteindelijk de punten toch in Beuningen.

Zondag 26 oktober staat de volgende wedstrijd op het programma.
Dan ontvangt VV Beuningse Boys op Sportpark De Ooijgraaf het uit Nijmegen afkomstige SCH. De aftrap is om 14.30 uur.

Tekst/foto’s: Niels Eggenhuizen