Beuningen Meisjes B1 verliezen van Amersfoort

Derde verliespartij op rij voor de meiden B1 van MHCB.Met een achterstand de rust in
Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd in en tegen Amersfoort op het programma. Beuningen begon fel aan de wedstrijd. Met volle druk werd  Amersfoort bestookt. Er ontstonden diverse kansen, maar die werden niet benut. Door een overtreding in de cirkel kreeg Amersfoort een strafbal, die tegen de paal ging. Even later kreeg Beuningen een strafcorner tegen en die werd helaas wel benut. Beuningen stond 1-0 achter en ging dus met een kleine achterstand de rust in.

Kansen niet benut
De tweede helft werd met een 1-0 achterstand hervat. Er waren nog vol op kansen.
Al snel werd de 2-0 gescoord. Beuningen werd flink onder druk gezet door Amersfoort. Ze gingen steeds meer passen en kregen ook de ruimte, waardoor Beuningen geen grip meer kreeg op de wedstrijd. Beuningen was niet scherp, niet alert en had ook geen geluk in het afmaken van de kansen. Bij de stand van 3-0 scoorde Beuningen nog uit een strafbal en daarmee kwam de eindstand op 3-1. Een terechte uitslag.