Beuningse Boys B2 en Brakkenstein B1 delen de punten

De Boys B2 kregen Brakkestein B1 op bezoek. In een wedstrijd met twee gezichten speelden beide teams gelijk.Een vermakelijke eerste helft
Voor de rust was het spel van beide zijden vermakelijk met aanvallend en goed positiespel. Brakkenstein gaf in het begin weinig ruimte weg en dekte de jongens van Beuningen strak. Toch waren het de Boys die de eerste goal scoorden. Aan het einde van de eerste helft zette Brakkenstein wat meer druk en kwam Beuningen er niet meer aan te pas. De gelijkmaker viel dan ook in de 35e minuut, 1-1.
In de laatste minuten kreeg Beuningen nog twee kansen met onder andere een goed schot op de paal.

De fut was eruit
In de tweede helft leek het haast of de teams er minder zin in hadden. Er waren wel wat kansen over en weer, maar er was geen sprake meer van een spannend duel.
De wedstrijd eindigde uiteindelijk dan ook met de stand van 1-1.

Tekst/Foto’s: Wil Kuijpers