Danstoernooi van Dreamdance Ewijk

Op 13 februari a.s. organiseert Dreamdance Ewijk, de dansgarde en het showdansteam van Carnavalsvereniging de Dijkvelders, een danstoernooi in het MFA.Vanaf 11.00 uur zullen er ruim 60 garde- en showdansen aan het publiek getoond worden. Deze dansen worden allemaal beoordeeld door een professionele jury.Diverse verenigingen uit o.a. Wijchen, Ooij, Afferden, Alphen, Zevenaar, Nijmegen, Batenburg, Oss, Demen en Lent hebben zich reeds aangemeld voor dit eerste danstoernooi van Dreamdance. Uiteraard zal Dreamdance zelf ook hier niet ontbreken.Entree is € 3,00

Op 13 februari a.s. organiseert Dreamdance Ewijk, de dansgarde en het showdansteam van Carnavalsvereniging de Dijkvelders, een danstoernooi in het MFA.

Vanaf 11.00 uur zullen er ruim 60 garde- en showdansen aan het publiek getoond worden. Deze dansen worden allemaal beoordeeld door een professionele jury.

Diverse verenigingen uit o.a. Wijchen, Ooij, Afferden, Alphen, Zevenaar, Nijmegen, Batenburg, Oss, Demen en Lent hebben zich reeds aangemeld voor dit eerste danstoernooi van Dreamdance. Uiteraard zal Dreamdance zelf ook hier niet ontbreken.
Entree is € 3,00

 

Dit seizoen bestaat Dreamdance uit maar liefst 33 leden, die onderverdeeld zijn in de minioren, junioren en senioren. Dreamdance neemt regelmatig deel aan toernooien. Vorig seizoen hebben zij op ieder danstoernooi meerdere prijzen mee naar huis mogen nemen. Dit dansseizoen nemen zij op 13 maart deel aan het danstoernooi in Wijchen en op 20 maart aan het dansfestival in Demen.

 

Kijk ook op www.dreamdanceewijk.webklik.nl

 

 

Cookieinstellingen