Grote Spinningsmarathon

Op zaterdag 21 mei 2011 is er een grote Spinningsmarathon tijdens Lente feesten in Beuningen op het Julianaplein.Team Beuningen Heroes organiseertsamen met sportcentrum Vivelli een spinningmarathon op de markt in Beuningen. Tijdens deze spinningmarathon is er de moge- lijkheid om onder begeleiding van leuke muziek en spinninginstructrices jezelf helemaal los te fietsen!Een uur op de spinningbike kost per deelnemer tot 16 jaar € 5,00 en vanaf 16 jaar en ouder € 10,00 uiteraard gaat de volledige opbrengst hiervan naar het goede doel.Voor meer informatie kijk op :beuningenheroes.nl  en opgevenisgeenoptie.nl

Op zaterdag 21 mei 2011 is er een grote Spinningsmarathon tijdens Lente feesten in Beuningen op het Julianaplein.

Team Beuningen Heroes organiseertsamen met sportcentrum Vivelli een spinningmarathon op de markt in Beuningen. Tijdens deze spinningmarathon is er de moge- lijkheid om onder begeleiding van leuke muziek en spinninginstructrices jezelf helemaal los te fietsen!

Een uur op de spinningbike kost per deelnemer tot 16 jaar € 5,00 en vanaf 16 jaar en ouder € 10,00 uiteraard gaat de volledige opbrengst hiervan naar het goede doel.

Voor meer informatie kijk op :
beuningenheroes.nl  en opgevenisgeenoptie.nl

 

Tijden spinningmarathon volgen nog.

Cookieinstellingen