Open dag bij Loonwerk en Grondverzet Van Kempen

Foto:

Het jubilerende Loonwerk en Grondverzet Van Kempen uit Beuningen houdt op zaterdag 5 januari een open dag.

Het jubilerende Loonwerk en Grondverzet Van Kempen uit Beuningen houdt op zaterdag 5 januari een open dag.

“We bestaan 50 jaar en daarom is iedereen welkom om zaterdag bij ons een kijkje te nemen aan de Waardhuizenstraat 3 te Beuningen”, meldt Mark uitnodigend.

Mark en Angela van Kempen willen alle belangstellenden de gelegenheid bieden om zaterdag een kijkje te komen nemen op het enorme terrein. Dat het imposant is blijkt wel uit de drie loodsen van respectievelijk 800, 800 en 600 vierkante meter. En ook het buitenterrein beslaat zo’n halve hectare. Maar het mooist om te bewonderen is het indrukwekkende machinepark van Van Kempen.

“Ooit begon mijn vader met één graafmachientje, en nu beschikken we al over 13 van dat soort machines, én een aantal tractoren”, zo geeft Mark van Kempen aan hoezeer zijn bedrijf in 50 jaar tijd is gegroeid. Maar het soort werk is in al die jaren ook veranderd. “Aanvankelijk was je voornamelijk gericht op de agrarische sector, om de boeren tijdens piekmomenten bij te staan. Maar in de loop van de tijd is daar steeds meer graafwerk oftewel grondverzet bij gekomen. Wat dat betreft krijgen we ook opdrachten van met name overheden uit de wijde regio”, aldus Mark.

“Maar”, zo benadrukt hij, “de agrarische sector blijft een speciale plek in ons hart innemen. Daar werken we dan ook nog steeds heel graag voor”, zegt de Beuningse ondernemer.

De open dag bij Loonwerk en Grondverzet Van Kempen vindt zaterdag plaats van 10.00 uur tot 17.00 uur.

198310-w620-h352-c” alt=”” class=”f c” />

 
Cookieinstellingen