Nachtmerrie van de nachtburgemeester

WEURT – Zaterdag 26 oktober organiseert muziekvereniging NAG Weurt haar 4e
gruwelnacht. Na de drie voorgaande succesvolle tochten is dit jaar de
Nachtburgemeester aan de beurt. Hij ontvangt al enige tijd dreigbrieven
en is daar niet echt blij mee.Van wie komen ze af? Van zijn voormalige tegenstanders in de verkiezing? Van het gespuis dat regelmatig op de dijk rond hangt? Of? Hij slaapt er slecht van en zijn huwelijk staat op springen.

De organisatie van de Gruwelnacht heeft dit jaar weer alles op alles gezet om een spannende tocht uit te zetten. Wilt u het mysterie oplossen? Durft u het aan om een tocht te gaan lopen door Weurt en de uiterwaarden? Beschikt u over (bijna) stalen zenuwen? Dan is deze Gruwelnacht iets voor u. In groepjes van ongeveer 12 personen loopt u een route waarbij u onderweg aanwijzingen krijgt. Met behulp van deze aanwijzingen kunt u het mysterie oplossen.

Meedoen?
Is uw interesse gewekt? U kunt zich aanmelden via  [email protected]. De kosten bedragen 5 Euro per persoon. Geeft u bij aanmelding de volgende gegevens door:
– uw naam,
– aantal deelnemers,
– uw e-mailadres en
– telefoonnummer.

Bij inschrijving ontvangt u binnen 1 week een bevestigingsmail voor uw inschrijving met verdere informatie over betaling.

Info & startlocatie
Inschrijven kan als groep maar ook als individu. Daarvan maken wij groepen. De deelname wordt definitief na betaling van het bedrag via bankrekening. Recht op deelname vindt plaats aan de hand van volgorde van betaling. En vergeet niet: VOL = VOL.
  
Vooralsnog is de planning de groepen te laten starten tussen 19.00 en 23.00 u. U ontvangt via e-mail een richttijd. De tocht start en eindigt op zaterdag 26 oktober in: Zaal ‘Het Centrum’, Pastoor van der Marckstraat 7, 6551 ZN Weurt.

Vies worden
De route zal lopen door de Weurtse boomgaarden en uiterwaarden, waar het op sommige plekken mogelijk drassig is. Draag vrijetijdskleding en goed schoeisel dat een beetje vies mag worden. De geschatte afstand is ongeveer 4 km, we vermoeden dat groepen er ongeveer 1 ½ uur voor nodig hebben om de totale route te lopen en ondertussen bij te kunnen komen van de schrik. De tocht kan pittig zijn voor mensen die slecht ter been zijn.

Activiteit: Gruwelnacht
Datum: 26 oktober 2013
Tijd: Vanaf 19.00 uur
Locatie: Zaal ‘Het Centrum’,
Adres: Pastoor van der Marckstraat 7, 6551 ZN Weurt

gruwelnacht2