Dertig jaar fotografie in tien minuten

Tijdens de Open Coffee Beuningen op 2 april aanstaande geeft Peter Laarakker een 10 minuten presentatie ‘de rode draad’, over zijn werkzaamheden als fotograaf. Met speciaal voor deze gelegenheid uitgekozen werk wordt duidelijk waar goed beeld aan moet voldoen.Peter: “Na afloop wil ik graag vragen beantwoorden. Men mag die in de groep stellen of achteraf door mij aan te spreken.”

Het vak fotografie
“In april is het ook de maand dat ik 30 jaar ondernemer ben, fotograaf. De laatste 10 jaar is mijn studio gevestigd in Weurt, de 20 jaar daarvoor in Nijmegen. Er is heel wat veranderd in die afgelopen tijd, er is meer beeld op de markt gekomen. En, bereikbaarder voor iedereen worden er dagelijks miljoenen foto’s gemaakt. Maar fotografie blijft nog steeds een vak. Het gaat niet zozeer om techniek (wat ook niet onbelangrijk is) maar om de inhoud. Mijn overtuiging is dat goed beeld een toegevoegde waarde is voor een onderneming.”

“Vanwege mijn jubileum en de presentatie die ik verzorg, zou ik het leuk vinden als veel ondernemers, bij deze Open Coffee aanwezig zijn. Het is tevens een leuke gelegenheid om het mooie theater van Beuningen te bekijken, een bakkie te doen en te netwerken met collega ondernemers uit onze gemeente. De koffie is voor mijn rekening.”

Visual Photo Design
Westkanaaldijk 4
6551 AA Weurt

q4e07ogyha3mjm1jsbl80rv0z  visualpd.nl

c0x5v5wi4wfjjau1ottyvz29c  visualpd

Activiteit: Open Coffee Beuningen – Dertig jaar fotografie in 10 minuten
Datum: Woensdag 2 april 2014
Tijd: 9.00 – 11.00 uur
Locatie: Het Molenhuis
Adres: Molenstraat 54 Beuningen

Open Coffee Beuningen is een maandelijkse en vrij toegankelijk netwerkbijeenkomst. Aanmelden is niet nodig (maar mag wel via onze LinkedIn groep). U bent van harte welkom!

c0x5v5wi4wfjjau1ottyvz29c Vind Facebook/OpenCoffeeBeuningen leuk en blijf zo op de hoogte.

px0l90jcfyi5q7hltsycm415r
>> Bezoekers van de OCB in maart 2014
px0l90jcfyi5q7hltsycm415r

Cookieinstellingen