Riva

Adres:

De Klef 1
EWIJK
Tel. jaai64q5awweagwryqmtzjp76

Website:

http://www.digitaletvspecialist.nl

Wasmachines, stofzuigers, radio’s en tv’s. Voor zowel huishoudelijke apparatuur als beeld en geluid kunt u bij RIVA in Ewijk terecht. Eigenaar Ben Cuijpers staat garant voor reparatie, installatie en een gedegen aankoopadvies.

RIVA biedt een uitgebreid scala aan diensten. Zo kunnen klanten er bijvoorbeeld terecht voor de aanschaf van een nieuwe wasmachine. Maar ook op het gebied van beeld en geluid is er van alles te krijgen. Ben Cuijpers legt uit: “In onze winkel hebben we een ruim assortiment aan huishoudelijke apparaten. We verkopen het niet alleen maar zorgen ook voor installatie bij de mensen thuis.

Dit geldt voor grotere producten als tv’s of wasmachines. Of we nou moeten hakken of frezen, maakt ons niets uit. Het is maar net wat de klant wil.” Naast installaties voert RIVA ook reparaties uit. In de winkel is een ruime voorraad aan onderdelen aanwezig. Alle ongemakken worden ingecalculeerd. Zo krijgt u wanneer uw tv gerepareerd moet worden, een leentoestel mee.

RIVA heeft ook aan het naderende WK voetbal gedacht. Wanneer u een leentoestel of beamer zoekt om een potje voetbal te kijken, kunt ook bij de Ewijkse witgoedhandel terecht. Daarnaast heeft RIVA ook nog een speciale service voor thuisnetwerken. Cuijpers hierover: “Wij bieden een uniek concept aan. Beeld, geluid, internet en telefonie allemaal via één kabel. Deze breedbandaansluiting bespaart je ongeveer een derde van de kosten. Normaal moet je namelijk voor alle diensten een afzonderlijke kabel aanleggen. Dat is dus niet meer nodig.

Ook op het gebied van digitale tv zijn wij specialist. Wij zijn onafhankelijk en bieden dus meerdere diensten aan. Waaronder: UPC, Digitenne en Canaldigitaal. Wij zorgen dat de klant een aanbieder krijgt die bij hem past.”