TOKO MAN na 12,5 jaar in nieuwe handen

Foto:

BEUNINGEN, 7 juli 2012 – Twaalf en een half jaar waren Matty en Rosie het gezicht van Toko Man in het centrum van Beuningen. De klanten kwamen niet alleen voor al het exotische dat in de winkel te koop is maar even zo vaak, of misschien zelfs vaker, voor de gezelligheid. Of je nu binnen kwam om een bah pao-tje of lumpur te kopen of alleen om even te kletsen, er was altijd wel tijd voor een gezellig praatje. “Wij zullen de klanten zeker gaan missen”, zegt Rosie. “Wat ik echt jammer vind is dat de overname net nu in de vakantieperiode rond is. We hebben daardoor geen kans om het onze klanten persoonlijk te vertellen en afscheid te nemen. Ze zullen ons natuurlijk in het dorp tegen komen maar dan is voor ons de toko al een afgesloten hoofdstuk. Op dit moment is alleen het wachten nog op een afspraak met de verhuurder en daarna gaat de nieuwe eigenaresse per 15 juli of 1 augustus verder.”

BEUNINGEN, 7 juli 2012 – Twaalf en een half jaar waren Matty en Rosie het gezicht van Toko Man in het centrum van Beuningen.

De klanten kwamen niet alleen voor al het exotische dat in de winkel te koop is maar even zo vaak, of misschien zelfs vaker, voor de gezelligheid. Of je nu binnen kwam om een bah pao-tje of lumpur te kopen of alleen om even te kletsen, er was altijd wel tijd voor een gezellig praatje.

“Wij zullen de klanten zeker gaan missen”, zegt Rosie. “Wat ik echt jammer vind is dat de overname net nu in de vakantieperiode rond is. We hebben daardoor geen kans om het onze klanten persoonlijk te vertellen en afscheid te nemen. Ze zullen ons natuurlijk in het dorp tegen komen maar dan is voor ons de toko al een afgesloten hoofdstuk. Op dit moment is alleen het wachten nog op een afspraak met de verhuurder en daarna gaat de nieuwe eigenaresse per 15 juli of 1 augustus verder.”

De familie Man wilt langs deze weg iedereen hartelijk dank zeggen, voor het vertrouwen dat U gedurende de afgelopen 12,5 jaar in TOKO MAN hebt gesteld.

TOKO MAN
Thorbeckeplein 42
6641 CA Beuningen

 

Cookieinstellingen