Bouwen en wonen

Aangevraagde bouwvergunningen• Schoolpad nabij 4 Ewijk ,plaatsen van een schuurtje voor het stallenvan scootmobielen• Snoekgracht 32 Beuningen, plaatsen van een overkappingTegen bovengenoemde aanvragen staan geen rechtsmiddelen open. U kunt wel informatie over de aanvragen krijgen of deze inzien.

Aangevraagde bouwvergunningen
• Schoolpad nabij 4 Ewijk ,plaatsen van een schuurtje voor het stallen
van scootmobielen
• Snoekgracht 32 Beuningen, plaatsen van een overkapping

Tegen bovengenoemde aanvragen staan geen rechtsmiddelen open. U kunt wel informatie over de aanvragen krijgen of deze inzien.

Verleende bouwvergunningen
• Bevrijdingsstraat 15 Weurt, uitbreiden van het woonhuis aan de achterzijde
• Burg. Overmarsstr 10 Ewijk, verbouwen van een garage tot badkamer
• Ficarystraat 6 Beuningen, bouwen van een rundveestal
• Kapershof 2 Beuningen, bouwen van een schuur met overkapping
• Past. van der Marckstraat 1b Weurt, intern verbouwen van een woonhuis

Geweigerde bouwvergunning
• Bevrijdingsstraat 39 Weurt, uitbreiden van een woonhuis aan de achterzijde en
het bouwen van een erker aan de voorzijde

Verleende bouwvergunning en ontheffing artikel 3.6 lid 1 onder c Wro
• Jonkerstraat 36a Weurt, bouwen van een tuinbouwkas

Inzien beschikkingen
Bovenstaande beschikkingen zijn kort en kernachtig omschreven. Als u een volledig beeld wilt krijgen van de beschikkingen is het verstandig de beschikkingen met bijbehorende tekeningen te komen inzien op het gemeentehuis tijdens openingstijden of op afspraak.

Bezwaar
Bovenstaande beschikkingen zijn toegezonden tegelijk met deze publicatie. Belanghebbenden die het niet eens zijn met de genoemde beschikkingen kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na deze bekendmaking, dus tot en met 13 oktober 2010 een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders, Postbus 14, 6640 AA Beuningen.

Voorlopige voorziening
Het indienen van een bezwaarschrift betekent niet dat er geen gebruik gemaakt mag worden van de genoemde beschikkingen. Bij een spoedeisend belang, bijvoorbeeld wanneer er een onomkeerbare situatie dreigt te ontstaan, kan degene die een bezwaarschrift heeft ingediend een verzoek om voorlopige voorziening sturen aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Verleende bouwvergunningen met vrijstellingen/ontheffingen
Artikel 3.23 Wet ruimtelijke ordening
• Hogewaldstraat 8c Beuningen plaatsen van een hekwerk en 2 poorten
• Wethouder Broekmanstr 43 Weurt plaatsen van een erfafscheiding met terrasoverkapping
• Wilhelminalaan 124 Beuningen legaliseren van 2 overkappingen aan een bestaande schuur

Van 2 september tot en met 14 oktober 2010 liggen de besluiten (bouwvergunning en ontheffing) en bijbehorende stukken tijdens de openingstijden of op afspraak ter inzage op de afdeling VROM.

Belanghebbenden kunnen vanaf 3 september binnen zes weken, dus tot en met 14 oktober 2010, een schriftelijk gemotiveerd beroepschrift indienen tegen de verleende ontheffing en/of bouwvergunning, bij de Rechtbank Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren heeft gebracht.
Het indienen van een beroepschrift schort de werking van de besluiten niet op. Bij een spoedeisend belang, bijvoorbeeld wanneer er een onomkeerbare situatie dreigt te ontstaan, kan degene die een beroepschrift heeft ingediend ook een voorlopige voorziening vragen aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Arnhem.

Voorgenomen ontheffingen/bouwvergunningen
Art. 3.23 Wet ruimtelijke ordening
• Bevrijdingsstraat 13 Weurt, het uitbreiden van het woonhuis aan de achterzijde
en de verdieping

U kunt de aanvraag, het voornemen, het ontwerpbesluit ontheffing, de ontwerpbeschikking bouwvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken inzien met ingang van 2 september, gedurende 6 weken, dus tot en met 13 oktober 2010 tijdens de openingstijden of op afspraak bij de afdeling VROM. Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 14, 6640 AA Beuningen.

In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit en de ontwerpbeschikking bouwvergunning deze betrekking heeft. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Bouw- en Woningtoezicht, tel. 14 024. Van mondelinge zienswijzen wordt verslag gemaakt.

Voorgenomen ontheffingen/bouwvergunningen
Art. 3.6.1 onder c Wet ruimtelijke ordening
Dijk 35 Winssen, uitbreiden/verbouwen woonhuis

U kunt de stukken inzien met ingang van 2 september gedurende 2 weken, dus tot en met 15 september 2010, tijdens de openingstijden of op afspraak bij de afdeling VROM. Gedurende de genoemde termijn kunt u uw zienswijze over de voorgenomen ontheffingen schriftelijk kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 14, 6640 AA Beuningen.

 

 

 

 

 

Cookieinstellingen