Milieu

Opleggen maatwerkvoorschrift
Burgemeester en wethouders maken bekend dat op basis van artikel 4.109, lid 5 van (lozen van afvalwater zonder zuiverings- technische voorziening) het Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer een maatwerkvoorschrift is vastgesteld voor:• Quantore Europe B.V., Zilverwerf 15 te BeuningenHet maatwerkvoorschrift betreft een aanpassing van een voorschrift met betrekking tot het lozen van afvalwater. Het besluit is gelijk met deze kennisgeving verzonden aan de inrichtinghouder.Ter inzageHet besluit en bijbehorende stukken liggen ter inzage van 9 september tot en met 20 oktober 2010 tijdens de gebruikelijke openingstijden of op afspraak bij cluster Milieu (afdeling VROM) in het gemeentehuis te Beuningen. Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met cluster Milieu, afdeling VROM (tel. 14 024).BezwaarschriftBelanghebbenden kunnen binnen de genoemde termijn van zes weken schriftelijk bezwaar maken tegen het besluit bij burgemeester en wethouders van de gemeente Beuningen, Postbus 14, 6640 AA te Beuningen. Het besluit treedt na afloop van de bezwaartermijn in werking, tenzij vóór deze datum bezwaar is gemaakt én – met toepassing van artikel 8.81 van de Algemene wet bestuursrecht – een verzoek wordt gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening. Het verzoekschrift daartoe moet worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Aan dit verzoek zijn kosten verbonden.
 

Ontvangen meldingen artikel 8.40 Wet milieubeheer• Geffen-Nijmegen Holding B.V., Goudwerf 3 BeuningenBesluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer (Activiteitenbesluit). De melding heeft betrekking op het oprichten van een op- en overslagbedrijf van woonmeubelen.Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met cluster Milieu, afdeling VROM (tel. 14 024).
 

Opleggen maatwerkvoorschrift

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op basis van artikel 4.109, lid 5 van (lozen van afvalwater zonder zuiverings- technische voorziening) het Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer een maatwerkvoorschrift is vastgesteld voor:

• Quantore Europe B.V., Zilverwerf 15 te Beuningen

Het maatwerkvoorschrift betreft een aanpassing van een voorschrift met betrekking tot het lozen van afvalwater. Het besluit is gelijk met deze kennisgeving verzonden aan de inrichtinghouder.

Ter inzage
Het besluit en bijbehorende stukken liggen ter inzage van 9 september tot en met 20 oktober 2010 tijdens de gebruikelijke openingstijden of op afspraak bij cluster Milieu (afdeling VROM) in het gemeentehuis te Beuningen. Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met cluster Milieu, afdeling VROM (tel. 14 024).

Bezwaarschrift
Belanghebbenden kunnen binnen de genoemde termijn van zes weken schriftelijk bezwaar maken tegen het besluit bij burgemeester en wethouders van de gemeente Beuningen, Postbus 14, 6640 AA te Beuningen. Het besluit treedt na afloop van de bezwaartermijn in werking, tenzij vóór deze datum bezwaar is gemaakt én – met toepassing van artikel 8.81 van de Algemene wet bestuursrecht – een verzoek wordt gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening. Het verzoekschrift daartoe moet worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Aan dit verzoek zijn kosten verbonden.

 


Ontvangen meldingen artikel 8.40 Wet milieubeheer

• Geffen-Nijmegen Holding B.V., Goudwerf 3 Beuningen

Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer (Activiteitenbesluit). De melding heeft betrekking op het oprichten van een op- en overslagbedrijf van woonmeubelen.

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met cluster Milieu, afdeling VROM (tel. 14 024).

 

Cookieinstellingen