Gemeente Beuningen maakt verkeersplan

In de bijeenkomsten wordt het doel, de inhoud en de visie van het verkeersplan nader toegelicht en bespreken we met u de gemaakte keuzes.

GEMEENTEBERICHT, 16 februari 2011 – De gemeente Beuningen heeft haar verkeerszaken goed op orde. Om ook in de toekomst bereikbaar en verkeersveilig te blijven, actua- liseert de gemeente momenteel het Gemeentelijk Verkeers- en Vervoersplan (GVVP). Hierin worden onderwerpen besproken zoals verkeersveiligheid, openbaar vervoer, bereikbaarheid en duurzaamheid.

U zult begrijpen dat door de huidige recessie de mogelijkheden voor nieuwe grootschalige verkeersprojecten beperkt zijn. Het plan is daarom gericht op de uitvoering van praktische maatregelen en het benoemen van de beleidsdoelen naar de toekomst toe.

Poll op internet
Recent heeft de gemeente in een woonwensenonderzoek al gepeild wat de belangrijkste verkeersaspecten zijn voor de inwoners van de verschillende dorpen in de gemeente. Deze wensen zijn meegenomen in het conceptverkeersplan. We horen echter ook graag van u hoe u de verkeerssituaties in de gemeente Beuningen nu eigenlijk waardeert. Daarom kunt u binnenkort op de website van de gemeente een verkeerspoll invullen. Houd de site www.beuningen.nl daarvoor in de gaten.

Informatiebijeenkomsten per dorpskern
Ook wordt er per dorp een informatiebijeenkomst georganiseerd. Hieronder ziet u waar en wanneer deze bijeenkomsten plaats- vinden. De bijeenkomsten vinden allemaal van 20.00-22.00 uur plaats.

 

Datum Plaats Locatie
3 maart Beuningen De Vrijboom
10 maart Winssen De Paulus
22 maart Ewijk MFA ’t Hart
29 maart Weurt De Kloosterhof

 

In de bijeenkomsten wordt het doel, de inhoud en de visie van het verkeersplan nader toegelicht en bespreken we met u de gemaakte keuzes.

 

Vragen?
Voor meer informatie over (de totstandkoming van) het verkeersplan kunt u contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 14 024 of per e-mail: [email protected].

 

Bron: beuningen.nl

Cookieinstellingen