Raadslid stelt zich voor – Anke Boekhorst

Foto:

In deze rubriek stellen raadsleden van de verschillende fracties zich persoonlijk aan u voor. Deze week is het woord aan Anke Boekhorst, gemeenteraadslid namens BN&M.

In deze rubriek stellen raadsleden van de verschillende fracties zich persoonlijk aan u voor. Deze week is het woord aan Anke Boekhorst, gemeenteraadslid namens BN&M.

.


.

Anke Boekhorst
Raadslid BN&M
Lid commissie Ruimte
06-33 308 943
[email protected]
www.beuningennuenmorgen.nl

 

Persoonlijk
Mijn naam is Anke Boekhorst en ik ben 30 jaar. Ik ben geboren en getogen in Ewijk en woon sinds 3 jaar in Winssen. Na mijn VWO-opleiding heb ik Bedrijfseconomie gestudeerd aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Momenteel ben ik als assistent-controller werkzaam bij een productie-/handelsbedrijf in Nijmegen. Daarnaast volleybal ik al jaren met veel plezier bij volleybalvereniging The Weekenders, waar ik tevens het secretariaat verzorg.

BN&M
Via Wiel Bijmans ben ik bij Beuningen Nu & Morgen betrokken geraakt. Na een aantal (achterban)vergaderingen bijgewoond te hebben was duidelijk dat ik me bij deze partij thuis voel. BN&M is voor mij een lokale partij die staat voor alle dorpen, we hebben dan ook leden uit elk van de 4 kernen. Ook betrokkenheid in de samenleving en openstaan voor ideeën vind ik belangrijk, dit zie ik dan ook duidelijk terugkomen bij de leden. Als raadslid ben ik sinds september 2011 actief. Ik ben hiermee Frank Engelen opgevolgd, die door verhuizing naar een woning buiten de gemeente zijn raadslidmaatschap moest beëindigen.

Commissie Ruimte
Naast raadslid ben ik ook actief in de commissie Ruimte. Ik heb gekozen voor Ruimte omdat ik daar de meeste affiniteit mee heb, deels omdat het is wat iedereen dagelijks buiten om zich heen ziet. Goede keuzes maken is nog niet altijd zo gemakkelijk, wel moet het belang van de samenleving altijd een uitgangspunt zijn. Inleven in een bepaalde situatie vind ik dus erg belangrijk.

Toekomst
In deze periode hebben we te maken met financieel moeilijke tijden, daardoor wordt het voor BN&M moeilijk het gehele verkiezingsprogramma te realiseren. Daarom moeten we helaas onze ambities bijstellen naar haalbare doelstellingen en dat is erg jammer, niet alles wat we graag in Beuningen zien gebeuren kan ook op de korte termijn gaan gebeuren. Onlangs zijn we hiervoor nog bij elkaar gekomen om hierover van gedachten met elkaar te wisselen en in beeld te brengen wat wel mogelijkheden zijn.

 

Eerder voorgestelde raadsleden:
Ria Straathof (PvdA)
Dave Preijers (CDA)
Diny Wenting (Groen Links)
Bert Jeurissen (BN&M)
Jos Janssen (BN&M)
Erwin  Rengers (VVD)
Ton Jacobs (PvdA)
Diny van Aalten (BN&M)
Paul ten Haaf (VVD)
Pascal Cobussen (BN&M)
Fons Mentink (CDA)
Henk Oerlemans (BN&M)

Cookieinstellingen