Gezamenlijke inkoop onderhoud openbare verlichting

Foto:

REGIO, 25 juni 2012 – Om regionaal inkoopvoordeel te behalen gaat de gemeente Beuningen samen met de gemeente Heumen, Wijchen en Druten de onderhoudswerk- zaamheden aan de openbare verlichting Europees aanbesteden.De deelnemende gemeenten streven een goed financieel resultaat na, maar hechten belang aan behoud van autonomie en kwaliteit van de dienstverlening. Om deze reden is gekozen voor een aanbestedingsvariant waarbij alleen het aanbestedingstraject (de inkoop) gezamelijk zal verlopen. De contractant zal bij gunning met iedere deelnemende gemeente een afzonderlijk contract sluiten. Een Europese aanbesteding is een complex traject waarbij veel juridische zaken een rol spelen. Om dit traject goed te laten verlopen is het van belang dat, tot het gunnen van de werkzaamheden, één partij de kar trekt. De gemeente Wijchen is bij deze aanbesteding die rol toebedeeld.

REGIO, 25 juni 2012 – Om regionaal inkoopvoordeel te behalen gaat de gemeente Beuningen samen met de gemeente Heumen, Wijchen en Druten de onderhoudswerk- zaamheden aan de openbare verlichting Europees aanbesteden.

De deelnemende gemeenten streven een goed financieel resultaat na, maar hechten belang aan behoud van autonomie en kwaliteit van de dienstverlening. Om deze reden is gekozen voor een aanbestedingsvariant waarbij alleen het aanbestedingstraject (de inkoop) gezamelijk zal verlopen. De contractant zal bij gunning met iedere deelnemende gemeente een afzonderlijk contract sluiten.

Een Europese aanbesteding is een complex traject waarbij veel juridische zaken een rol spelen. Om dit traject goed te laten verlopen is het van belang dat, tot het gunnen van de werkzaamheden, één partij de kar trekt. De gemeente Wijchen is bij deze aanbesteding die rol toebedeeld.



Cookieinstellingen