Inloopbijeenkomst over azc Hoge Woerd

Mogelijke locatie  vluchtelingenopvang.
Mogelijke locatie vluchtelingenopvang.
Foto: BNG

Het college van burgemeester en wethouders heeft dinsdag 15 maart 2016 besloten dat er een azc komt op de locatie Hoge Woerd. Op donderdag 17 maart 2016 kunnen inwoners en ondernemers zich op een inloopbijeenkomst laten informeren over de gevolgen van dit besluit.

Besluit is definitief

Het college van B&W heeft dinsdag 15 maart 2016 ingestemd met het plan van het COA om een tijdelijk azc te realiseren op het terrein Hoge Woerd ten zuiden van de kern Ewijk. Het azc blijft maximaal 10 jaar staan en er worden 300 vluchtelingen opgevangen.

Inloopbijeenkomst

Op donderdagavond 17 maart zijn inwoners en ondernemers uit de gemeente Beuningen van harte welkom op de inloopbijeenkomst in MFA ’t Hart, Den Elt 17 in Ewijk. Op de inloopbijeenkomst zijn bestuurders en medewerkers van de gemeente aanwezig om extra informatie te verstrekken. Ook horen zij graag welke vragen er bij u leven. Daarnaast kunt u in gesprek met medewerkers van het COA, VluchtelingenWerk en Perspectief. De inloopbijeenkomst duurt van 20.00 tot 22.00 uur. U kunt binnenlopen wanneer het u het beste schikt.

Neem brief en legitimatie mee

De bijeenkomst is alleen voor bewoners en ondernemers uit de gemeente Beuningen. Neemt u daarom  uw uitnodigingsbrief en uw legitimatiebewijs mee.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.beuningen.nl/vluchtelingen. Deze pagina wordt steeds geüpdatet.

Cookieinstellingen