Veel belangstelling voor inloopbijeenkomst azc Hoge Woerd

Foto: GER LOEFFEN

Het college van burgemeester en wethouders heeft dinsdag 15 maart 2016 besloten dat er een azc komt op de locatie Hoge Woerd. Op donderdag 17 maart 2016 konden inwoners en ondernemers zich op een inloopbijeenkomst laten informeren over de gevolgen van dit besluit.

Besluit is definitief

Het college van B&W heeft dinsdag 15 maart 2016 ingestemd met het plan van het COA om een tijdelijk azc te realiseren op het terrein Hoge Woerd ten zuiden van de kern Ewijk. Het azc blijft maximaal 10 jaar staan en er worden 300 vluchtelingen opgevangen.

Inloopbijeenkomst in MFA ’t Hart in Ewijk

Op de inloopbijeenkomst waren bestuurders en medewerkers van de gemeente aanwezig om extra informatie te verstrekken. Ook konden inwoners in gesprek met medewerkers van het COA, VluchtelingenWerk en Perspectief. Bij deze laatste organisatie hebben zich al 30 mensen aangemeld om aan de slag te gaan als vrijwilliger.

Meer informatie

Was het voor u niet mogelijk om bij de inloopbijeenkomst aanwezig te zijn maar heeft u nog wel vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen op www.beuningen.nl/vluchtelingen. Deze pagina wordt regelmatig geactualiseerd. U kunt uw vraag ook mailen naar [email protected].

Cookieinstellingen