Gratis cursus ‘eerste hulp bij psychische problemen’

Foto: CC0

Psychische problemen komen vaak voor. Iedereen krijgt er wel eens mee te maken; In de familie, In de vriendenkring, op het werk of op school. Gebrek aan kennis over psychische aandoeningen en niet weten wat te doen maakt dat er soms pas heel laat of geen hulp wordt gezocht of kan worden geboden.

Propersona helpt

Propersona biedt een cursus aan die zich richt op het vergroten van kennis over psychische aandoeningen en op het beter leren inschatten van zorgelijke situaties. Deelnemers ontwikkelen vaardigheden om te kunnen handelen zowel bij Mensen met beginnende psychische problemen als bij mensen die in een crisis verkeren.

Voor wie?

Iedereen kan aan de cursus meedoen. U hoeft bijvoorbeeld geen zorg opleiding te hebben gevolgd. Professionals kunnen ook meedoen. Bijvoorbeeld hulpverleners, vrijwilligers in de wijk winkelpersoneel, leidinggevenden, leraren, ambtenaren, woningbouwconsulenten en sportbegeleiders.

Wanneer en waar?

De cursus bestaat uit 4 online bijeenkomsten. Deze zijn op woensdag drieëntwintig juni en op 7, 14 en 21 juli 2021 van 09.30 tot 12.30 uur.

Meer informatie

Voor meer informatie of aanmelding voor de cursus neemt u tijdens kantooruren telefonisch contact op met het secretariaat van Propersona Preventie op 026 312 44 83 of mailt u naar [email protected]

Cookieinstellingen