Bijeenkomst in Beuningen om monumenten te verduurzamen

Foto: Havang(nl)

Bent u de trotse eigenaar van een rijks- of gemeentelijk monument in de gemeente Beuningen en wilt u graag bijdragen aan een duurzamere toekomst? Dan is er goed nieuws voor u! Op donderdag 16 november wordt een bijeenkomst georganiseerd om u te informeren over het verduurzamen van uw monumentale pand.

Een duurzame woning niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Lagere energiekosten en een hoger wooncomfort zijn slechts enkele voordelen die u kunt behalen door bijvoorbeeld isolatie en zonnepanelen te plaatsen. Maar waar moet u precies beginnen? Hoe vraagt u de benodigde maatregelen aan? Deze vragen en meer worden beantwoord tijdens de bijeenkomst.

Details van de bijeenkomst

Wat: Bijeenkomst over het verduurzamen van monumenten
Wanneer: Donderdag 16 november
Tijd: 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
Waar: Theater de Molen, Beuningen

Programma

  • 19.15 uur: Inloop
  • 19.30 uur: Opening door wethouder Alwin Steeg
  • 19.35 uur: Lezing door Michel Terlingen van Monumentenwacht
  • 19.50 uur: Ervaringen uitwisselen met monumenteigenaren
  • 20.00 uur: Op de zeepkist: Oosterhout Architecten, Wilbert Lelivelt van Stichting Historisch Besef, Werner Weijkamp van de monumentencommissie Gelders Genootschap
  • 20.15 uur: Duurzaamheidsloket over subsidiemogelijkheden
  • 20.25 uur: Stel vragen aan Casper ter Heerdt van het Erfgoedplatform
  • 20.35 uur: Afsluiting door wethouder Alwin Steeg
  • 20.40 uur: Informatiemarkt met onder andere de Hogeschool Arnhem en Nijmegen, Rijksdienst voor het Cultuur Erfgoed, Duurzaamheidsloket, Stichting Historisch Besef, Monumentenwacht, Gelders Genootschap en Oosterhout Architecten

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze informatieve bijeenkomst? Meld u dan aan via [email protected], t.a.v. Petra Hoff. Vergeet niet uw naam en het aantal personen waarmee u komt te vermelden.

Vragen?

Heeft u specifieke vragen over uw persoonlijke woning? Neem dan direct contact op met Monumentenwacht Gelderland via [email protected].

Mis deze kans niet om uw monument te verduurzamen en tegelijkertijd meer te leren over subsidiemogelijkheden en ervaringen van andere monumenteigenaren. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst!

 

 

Cookieinstellingen