Kies bewust voor het ontvangen van het folderpakket

jun 12 , 14:01 Gemeente
661cf7781d7d0aaf8589c018 hero
Wist u al dat u uw folderpakket nu kan regelen op InMijnBus? InMijnBus zet een belangrijke stap in het verminderen van ongelezen reclamefolders. Ze willen het aantal folderpakketten dat ongelezen in de papierbak beland beperken en reclamefolders alleen bezorgen bij bewoners die ervoor kiezen. Dit is goed voor het milieu.
Ontvangt u nu het standaard folderpakket? Zorg ervoor dat u ze bij het oud papier gooit als de folders zijn gelezen. Het kan ook zijn dat u de folders helemaal niet leest. Via www.inmijnbus.nl zet u gemakkelijk binnen een minuut uw voorkeur op ‘Ik wil geen folderpakket ontvangen’. Dan stopt de bezorging van het folderpakket binnen twee weken.
Via www.inmijnbus.nl kunt u er ook voor kiezen om het folderpakket persoonlijk samen te stellen. U kiest dan zelf welke folders u binnenkrijgt. Ook kan u ervoor kiezen om het folderpakket tijdelijk stop te zetten, bijvoorbeeld als u op vakantie bent. Uw folderpakket wordt bezorgd op basis van uw voorkeur op InMijnBus.

De antireclamesticker blijft nodig

voor huis-aan-huiskranten en losse reclamefolders. Wilt u deze niet ontvangen? Plak dan een Nee-Ja of Nee-Nee sticker op de brievenbus. Deze haalt u gratis op bij de receptiebalie in het gemeentehuis. Als u nog vragen heeft of hulp nodig heeft bij het doorgeven van uw voorkeur, neemt u contact op met InMijnBus. Dit doet u via www.inmijnbus.nl
of door te bellen naar 088-8424398. Zo gaan we samen voor minder oud papier!