Bouwplannen Beunings gemeentehuis de ijskast in

BEUNINGEN, 25 maart 2010 – De plannen voor ver- en nieuwbouw van het gemeentehuis van Beuningen gaan de ijskast in. Eerst moet boven tafel komen wat de personele consequenties zijn van de samenwerking tussen de ambtenarencorpsen van Druten en Beuningen, zo stelt het nieuwe college van B&W.Nog vóór de zomer moet hierover volgens het college duidelijkheid zijn. BN&M-fractievoorzitter Jan Kersten zegt dat voorzichtigheid is geboden, aangezien met de bouwplannen vele miljoenen zijn gemoeid. Het kan naar mening van het nieuwe college goedkoper, maar de ambtenaren moeten wel een goede werkplek hebben.

BEUNINGEN, 25 maart 2010 – De plannen voor ver- en nieuwbouw van het gemeentehuis van Beuningen gaan de ijskast in. Eerst moet boven tafel komen wat de personele consequenties zijn van de samenwerking tussen de ambtenarencorpsen van Druten en Beuningen, zo stelt het nieuwe college van B&W.

Nog vóór de zomer moet hierover volgens het college duidelijkheid zijn. BN&M-fractievoorzitter Jan Kersten zegt dat voorzichtigheid is geboden, aangezien met de bouwplannen vele miljoenen zijn gemoeid. Het kan naar mening van het nieuwe college goedkoper, maar de ambtenaren moeten wel een goede werkplek hebben.

Bron: Webfm

Cookieinstellingen