Eerste Hartdag bij MFA ’t Hart

Foto:

EWIJK, 25 maart 2010 – MFA ’t Hart in Ewijk houdt morgen van 17.00 tot 20.00 uur de eerste Hartdag. Deze dag wordt een jaarlijks terugkerende activiteit voor en door Ewijkers.De werkgroep die deze eerste Hartdag organiseert heeft diverse activiteiten gepland. De brandweer geeft een demonstratie, er zijn optredens van lokale artiesten, er is een workshop bonbons maken en er is een Rad van Avontuur met allerlei leuke prijzen.De avond heeft ‘Het hart voor ’t Hart’ als thema en verwijst naar het doel van de avond: een AED voor Ewijk. Met de opbrengst van de avond hoopt men een AED te kunnen aanschaffen. Om het geld bij elkaar te krijgen wordt er voor de Hartdag € 1,00 entree per persoon (kinderen gratis) gevraagd en wordt er voor de diverse activiteiten een kleine bijdrage gerekend.

EWIJK, 25 maart 2010 – MFA ’t Hart in Ewijk houdt morgen van 17.00 tot 20.00 uur de eerste Hartdag. Deze dag wordt een jaarlijks terugkerende activiteit voor en door Ewijkers.

De werkgroep die deze eerste Hartdag organiseert heeft diverse activiteiten gepland. De brandweer geeft een demonstratie, er zijn optredens van lokale artiesten, er is een workshop bonbons maken en er is een Rad van Avontuur met allerlei leuke prijzen.

De avond heeft ‘Het hart voor ’t Hart’ als thema en verwijst naar het doel van de avond: een AED voor Ewijk. Met de opbrengst van de avond hoopt men een AED te kunnen aanschaffen. Om het geld bij elkaar te krijgen wordt er voor de Hartdag € 1,00 entree per persoon (kinderen gratis) gevraagd en wordt er voor de diverse activiteiten een kleine bijdrage gerekend.

 

 

Cookieinstellingen