Huldiging jubilarissen

Foto:

GEMEENTE, 25 maart 2010 – Woensdag 17 maart heeft de Hartstichting afd. Beuningen haar waardering uitgesproken naar de collectanten die al 10, 20 en 25 jaar en meer voor de organisatie actief zijn. De avond werd voor de pauze ingevuld door Wilma Koghee. Zij is diëtiste, verbonden aan de Hartstichting en verzorgt presentaties met vaak een interactief karakter. Tijdens deze avonden probeert zij haar publiek via een vragenlijst hun kennis over hart en vaat ziekten te testen. Tijdens haar presentatie lanceert ze de slogan voor de komende jaren ‘Vrouwen en Hart en Vaatziekten’. Ze vertelt wat de Hartstichting de komende jaren wil gaan doen,  onder vrouwen geen doodsoorzaak nummer 1 meer zal zijn. Tot nu toe is de aandacht veelal naar mannen uitgegaan, terwijl de laatste jaren is gebleken dat hart en vaatziekten onder vrouwen ook steeds meer gaat toenemen.Na de pauze werd door dhr. C. van Ingen (demissionair wethouder voor gezondheid) en Karin Kanij, coördinator van Gelderland voor de Hartstichting de collectanten die zich 10, 20 en 25 jaar en meer voor de Hartstichting hebben ingezet gehuldigd. Dhr. van Ingen benadrukt dat veel van deze vrijwilligers zich inzetten voor meerdere organisaties. Dat hij het erg op prijs stelt en het waardeert dat in Beuningen vrijwilligerswerk in welke vorm dan ook voor sommige families heel normaal is, en dit zelfs aan volgende generaties wordt doorgegeven. Iedere jubilaris krijgt als blijk van waardering een oorkonde met daarbij een roos. Voor de 25 jarige collectanten is er tevens een attentie van de Hartstichting in de vorm van een hart geëtst in kristal. Staand vlnr: A. van Bergen, S. van Hattem, A. van den Wielen, T van den Berg, M. de Vrij, Mw. Leussink, B. de Bruin, B. Hölscher, A. Kemps, dhr. Leussink, C. van Bergen, L. Ganzevles, Mw. Weyers.Zittend vlnr: Mw. Neelen, E. de Bruin, M. Lelivelt, G. Docter, Dhr. LaquetteTijdens de huldigingen waren niet aanwezig: Mw. In den Bosch en fam. Peer.Beiden 25 jaar collectant, en Mw. van Dijk, 10 jaar collectant. Zij krijgen hun attentie later.

GEMEENTE, 25 maart 2010 – Woensdag 17 maart heeft de Hartstichting afd. Beuningen haar waardering uitgesproken naar de collectanten die al 10, 20 en 25 jaar en meer voor de organisatie actief zijn.

De avond werd voor de pauze ingevuld door Wilma Koghee. Zij is diëtiste, verbonden aan de Hartstichting en verzorgt presentaties met vaak een interactief karakter. Tijdens deze avonden probeert zij haar publiek via een vragenlijst hun kennis over hart en vaat ziekten te testen. Tijdens haar presentatie lanceert ze de slogan voor de komende jaren ‘Vrouwen en Hart en Vaatziekten’.

Ze vertelt wat de Hartstichting de komende jaren wil gaan doen,  onder vrouwen geen doodsoorzaak nummer 1 meer zal zijn. Tot nu toe is de aandacht veelal naar mannen uitgegaan, terwijl de laatste jaren is gebleken dat hart en vaatziekten onder vrouwen ook steeds meer gaat toenemen.

Na de pauze werd door dhr. C. van Ingen (demissionair wethouder voor gezondheid) en Karin Kanij, coördinator van Gelderland voor de Hartstichting de collectanten die zich 10, 20 en 25 jaar en meer voor de Hartstichting hebben ingezet gehuldigd. Dhr. van Ingen benadrukt dat veel van deze vrijwilligers zich inzetten voor meerdere organisaties. Dat hij het erg op prijs stelt en het waardeert dat in Beuningen vrijwilligerswerk in welke vorm dan ook voor sommige families heel normaal is, en dit zelfs aan volgende generaties wordt doorgegeven.

Iedere jubilaris krijgt als blijk van waardering een oorkonde met daarbij een roos. Voor de 25 jarige collectanten is er tevens een attentie van de Hartstichting in de vorm van een hart geëtst in kristal.

Staand vlnr: A. van Bergen, S. van Hattem, A. van den Wielen, T van den Berg, M. de Vrij, Mw. Leussink, B. de Bruin, B. Hölscher, A. Kemps, dhr. Leussink, C. van Bergen, L. Ganzevles, Mw. Weyers.
Zittend vlnr:
Mw. Neelen, E. de Bruin, M. Lelivelt, G. Docter, Dhr. Laquette

Tijdens de huldigingen waren niet aanwezig: Mw. In den Bosch en fam. Peer.
Beiden 25 jaar collectant, en Mw. van Dijk, 10 jaar collectant. Zij krijgen hun attentie later.

 

Bron: De Koerier Beuningen

.

Cookieinstellingen