Tips voor Moederdag in Beuningen

BEUNINGEN, 2 mei 2010 – Moederdag wordt gevierd ter ere van het moederschap. In Nederland valt Moederdag altijd op de tweede zondag in mei.In gezinnen die Moederdag vieren staat de dag tegenwoordig in het teken van het verwennen van moeder. Ze krijgt veelal ontbijt op bed en cadeaus en huishoudelijke taken moeten, voor zover dat niet al gedaan werd, door vader en de kinderen worden verricht. Vaak hebben de kinderen op school of op het kinderdagverblijf cadeaus gemaakt en wordt ook oma op deze dag bezocht.

BEUNINGEN, 2 mei 2010 – Moederdag wordt gevierd ter ere van het moederschap. In Nederland valt Moederdag altijd op de tweede zondag in mei.

In gezinnen die Moederdag vieren staat de dag tegenwoordig in het teken van het verwennen van moeder. Ze krijgt veelal ontbijt op bed en cadeaus en huishoudelijke taken moeten, voor zover dat niet al gedaan werd, door vader en de kinderen worden verricht. Vaak hebben de kinderen op school of op het kinderdagverblijf cadeaus gemaakt en wordt ook oma op deze dag bezocht.

 

Bron: Wikipedia

 

 

Dit jaar valt moederdag op 9 mei en daarmee op de laatste dag van de Lentefeesten Beuningen. Kom gezellig met moeder naar het centrum van Beuningen!

 

 

 

 

 

Valt u ook voor de architectonische schoonheid van dit object? Lampe berger is een unieke decoratieve luchtreiniger in meer dan 100 verschillende uitvoeringen. Kunstenaars, topdesigners en ateliers, geven vorm aan deze kunstwerken.

Lampe Berger is niet alleen uniek qua uitstraling, maar ook qua procedure. Een gewone luchtverfrisser verspreidt een geur die zich vermengt met de omgevingslucht. Lampe Berger zuivert eerst de onaangename luchtjes zoals kook en tabakslucht, door een uniek proces van katalytische verbranding onder hoge temperatuur en geeft dan desgewenst een geur af. Er is keuze uit meer dan 20 verschillende geuren, waaronder neutraal. U kiest de geur die past bij uw stemming of de ruimte in uw huis.

 

Lampe Berger kleedt zich in een bordeauxrode kleur met zwarte en zilveren krullen voor een onvergetelijke moederdag!
Ontdek de limited edition set met een vrouwelijke elegante glazen lamp en een parfum van het seizoen, wilde orchidee, in een flesje van 180 ml.

 

Is dit niet het juiste kado voor moeder? De Vier Jaargetijden heeft ook een online webshop. U doet daar meer ideeën op via “Meest verkocht” en “Must have“.

Bezoek nu de site en loop later eens de winkel aan het Julianaplein 95 binnen. Een volgende keer dat u geen tijd heeft om op pad te gaan voor cadeau’s weet u waar u alsnog online goed kunt slagen!

 

 

 

 

 

Moederdag valt samen met de lentefeesten. Iedereen hoopt natuurlijk op droog weer. Restaurant Excentrique is dan geopend en, weer of geen weer, de moeders worden in het zonnetje gezet! Op 9 mei ontvangen alle bij Excentrique dinerende moeders een leuke attentie. Excentrique is op moederdag vanaf 11.00 uur geopend.

 

 

 

 

 

 

Zondag 9 mei is het ook Nationale Molen- en Gemalendag en ook de Beatrixmolen te Winssen doet mee aan de openstelling van molens op deze dag.

De molen is daarom tussen 10.00 en 16.00 uur te bezichtigen! De molenaar verzorgt die dag rondleidingen door de molen. Bij mooi weer draait de molen ook. Tevens is het mogelijk om een kopje koffie of thee te drinken. Info Jeroen van de Water, 024-6424648
 

 

 

 

 

 

 

lampe-berger-handleiding.pdf

Cookieinstellingen