Spreekuur wethouders van start

.

GEMEENTE, 15 juni 2010 – De drie wethouders van de gemeente Beuningen houden elke maandag van 17.00 tot 18.00 uur spreekuur in het gemeentehuis. U kunt tijdens dit spreekuur uw opvattingen, suggesties en reacties over gemeentelijke aangelegenheden voorleggen aan de wethouder die verbonden is aan uw wijk of woonplaats.

Gesprek met de gebiedswethouder
U heeft altijd een gesprek met de gebiedswethouder van uw wijk of woonplaats. Hieronder kunt u zien wie uw wethouder is.

Geert Hendriks

Ewijk en
Beuningen-West

.

.

.

Henk Plaizier

Winssen,
Beuningen-Midden en
omgeving Asdonck

.

.

.

Piet de Klein

Weurt,
Beuningen-Oost
• Beuningen-Noord, en
Beuningse Veld

.

.

 

De wethouder wordt tijdens het gesprek ondersteund door een medewerker van de gemeente. Deze medewerker maakt ook een kort verslag van het gesprek.

Afspraak maken
Het spreekuur van de wethouders is op afspraak. U hoeft dus niet te wachten tot u aan de beurt bent. Een afspraak maakt u direct via telefoonnummer 14 024. Maakt u de afspraak liever digitaal? Dat kan. Klik op de onderstaande link en vul uw gegevens op het formulier in.

Afspraakformulier spreekuur wethouder

In beide gevallen willen wij graag weten waarover u met de wethouder wilt spreken. Op die manier kan de wethouder zich voorbereiden op het gesprek.

.

.

.

 

 

.

Cookieinstellingen