Kerstnieuws van de Wereldwinkel Beuningen

BEUNINGEN, 20 oktober 2010 – De Wereldwinkel, dè fairtrade cadeauwinkel van Nederland, biedt ook in 2010 organisaties weer de mogelijkheid om zich door middel van fairtrade kerstpakketten en eindejaargeschenken op een eenvoudige manier maatschappelijk te profileren naar werknemers en relaties.Wereldwinkel Beuningen heeft dit jaar een grote verscheidenheid aan fairtrade kerstpakketten en eindejaarspakketten. Zowel traditionele en zelf samen te stellen kerstpakketten als een ludiek keuzepakket behoren tot het assortiment van de Wereldwinkel.
 
Gaat uw voorkeur uit naar een bepaald thema? Bijna alles is mogelijk!
[file ]Uit twee glosssy “Kerstpakketten- gidsen 2010” kunt u kerstpakket- ten kiezen of de producten uit de folder(s) los bestellen om naar eigen wens een pakket samenstellen.Er zijn bijvoorbeeld de “Budget Pakketten” vanaf € 9,99 of de “Wijn Pakketten” vanaf € 13,70.(Prijzen ex. BTW). 
 
[file ]Wij adviseren u graag in uw keuze en nodigen u uit de glossy’s in te zien of op te halen bij ons in de Wereldwinkel. Boordevol verrassing- en uit Afrika, Azië en Latijns Amerika.Laat u liever de invulling van het kerstpakket over aan de ontvanger? Dat kan door een Wereldwinkel cadeaubon aan te bieden! De cadeaubon is in een van 400 Wereldwinkels te besteden.FairtradeDe pakketten worden gevuld met ambachtelijke, kleurrijke cadeaus en lekkernijen. Elk artikel – food en non-food – uit het assortiment zijn op lokale en traditionele wijze in ontwikkelingslanden onder fairtrade criteria vervaardigd. Ondernemers in ontwikkelings- landen krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans een beter bestaan op te bouwen. Duurzaamheid. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Kwaliteit. Authenticiteit. Vandaag de dag  kunnen we er niet meer aan ontkomen: we willen en moeten naar duurzame oplossingen.Met kerstpakketten en eindejaarsgeschenken van de Wereldwinkel kunnen organisaties op een eenvoudige manier een positief signaal afgeven en daadwerkelijk bijdragen aan een eerlijkere wereld.Doet u mee!?  Wij heten u graag welkom in:Wereldwinkel BeuningenThorbeckeplein 44,6641 CA Beuningen.U kunt ook bellen voor een afspraak naar 024-6770657.

Sinds 1992 is de Wereldwinkel Beuningen actief in het winkelcentrum. Alle werkzaamheden worden uitsluitend door vrijwilligers uitgevoerd. Behalve winkelverkoop vindt er ook verkoop en voorlichting plaats op andere locaties zoals op scholen, verenigingen en markten.Voor meer informatie kunt u terecht in de Wereldwinkel of op de website www.wwbeuningen.nl. 

  

BEUNINGEN, 20 oktober 2010 – De Wereldwinkel, dè fairtrade cadeauwinkel van Nederland, biedt ook in 2010 organisaties weer de mogelijkheid om zich door middel van fairtrade kerstpakketten en eindejaargeschenken op een eenvoudige manier maatschappelijk te profileren naar werknemers en relaties.

Wereldwinkel Beuningen heeft dit jaar een grote verscheidenheid aan fairtrade kerstpakketten en eindejaarspakketten. Zowel traditionele en zelf samen te stellen kerstpakketten als een ludiek keuzepakket behoren tot het assortiment van de Wereldwinkel.

 

Gaat uw voorkeur uit naar een bepaald thema? Bijna alles is mogelijk!

[file ]Uit twee glosssy “Kerstpakketten- gidsen 2010” kunt u kerstpakket- ten kiezen of de producten uit de folder(s) los bestellen om naar eigen wens een pakket samenstellen.
Er zijn bijvoorbeeld de “Budget Pakketten” vanaf € 9,99 of de “Wijn Pakketten” vanaf € 13,70.
(Prijzen ex. BTW). 

 

[file ]Wij adviseren u graag in uw keuze en nodigen u uit de glossy’s in te zien of op te halen bij ons in de Wereldwinkel. Boordevol verrassing- en uit Afrika, Azië en Latijns Amerika.

Laat u liever de invulling van het kerstpakket over aan de ontvanger? Dat kan door een Wereldwinkel cadeaubon aan te bieden! De cadeaubon is in een van 400 Wereldwinkels te besteden.

Fairtrade
De pakketten worden gevuld met ambachtelijke, kleurrijke cadeaus en lekkernijen. Elk artikel – food en non-food – uit het assortiment zijn op lokale en traditionele wijze in ontwikkelingslanden onder fairtrade criteria vervaardigd. Ondernemers in ontwikkelings- landen krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans een beter bestaan op te bouwen. Duurzaamheid. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Kwaliteit. Authenticiteit. Vandaag de dag  kunnen we er niet meer aan ontkomen: we willen en moeten naar duurzame oplossingen.

Met kerstpakketten en eindejaarsgeschenken van de Wereldwinkel kunnen organisaties op een eenvoudige manier een positief signaal afgeven en daadwerkelijk bijdragen aan een eerlijkere wereld.

Doet u mee!?  Wij heten u graag welkom in:
Wereldwinkel Beuningen
Thorbeckeplein 44,
6641 CA Beuningen.

U kunt ook bellen voor een afspraak naar 024-6770657.

Sinds 1992 is de Wereldwinkel Beuningen actief in het winkelcentrum. Alle werkzaamheden worden uitsluitend door vrijwilligers uitgevoerd. Behalve winkelverkoop vindt er ook verkoop en voorlichting plaats op andere locaties zoals op scholen, verenigingen en markten.


Voor meer informatie kunt u terecht in de Wereldwinkel of op de website www.wwbeuningen.nl

  

Wereldwinkel-Kerst%202010%20De%20Evenaar.pdf

Wereldwinkel-kerst2010_low_res_def.pdf

Cookieinstellingen