Amusementskoor Surprise uit Ewijk zoekt nieuwe leden

Foto:

EWIJK, 20 oktober 2010 – Amusementskoor Surprise uit Ewijk bestaat momenteel uit zo’n 42 enthousiaste mannen en vrouwen, die zingen als hun gezamelijke hobby hebben. Bij de mannen- stemmen zijn momenteel nog enkele plaatsen vacant.De dirigent is Frans Lemmens. Het koor wordt tijdens de repetities begeleid door een pianiste, tijdens concerten ook door een fluitiste en een drummer. Op verzoek verzorgen wij optredens bij plaatselijke- en regionale activiteiten, kooravonden, trouwpartijen en festiviteiten in vele variaties.Ons doelPlezier, kwaliteit, presentatie en nieuwe uitdagingen, uitwisselingen met andere koren en samenwerking met muziekensembles.
 
RepertoireWe zingen voornamelijk 4-stemmig. Ons repertoire omvat vele muziekgenres zoals populair, musical, film, evergreens, en we deinzen niet terug voor b.v. een stuk uit een operette. Ook solopartijen, duo’s en zang in kleine groepjes maken vaak deel uit van ons optreden. Zo brengen we veel variaties en kunnen we aansluiten bij élke gelegenheid.KennismakenDrempelvrees hoef je in de ontspannen sfeer van Surprise niet te hebben. U kunt komen kijken en luisteren en alle informatie krijgen die u wenst.Het koor repeteert op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de MFA ‘t Hart van Ewijk, Den Elt 17 in Ewijk. U kunt contact opnemen met de voorzitter Stef Wolters, telefoonnummer: 024-6773287.
 
Bezoek de website voor meer info: www.amusementskoorsurprise.nl
 

 
 
 

EWIJK, 20 oktober 2010 – Amusementskoor Surprise uit Ewijk bestaat momenteel uit zo’n 42 enthousiaste mannen en vrouwen, die zingen als hun gezamelijke hobby hebben. Bij de mannen- stemmen zijn momenteel nog enkele plaatsen vacant.

De dirigent is Frans Lemmens. Het koor wordt tijdens de repetities begeleid door een pianiste, tijdens concerten ook door een fluitiste en een drummer. Op verzoek verzorgen wij optredens bij plaatselijke- en regionale activiteiten, kooravonden, trouwpartijen en festiviteiten in vele variaties.

Ons doel
Plezier, kwaliteit, presentatie en nieuwe uitdagingen, uitwisselingen met andere koren en samenwerking met muziekensembles.

 

Repertoire
We zingen voornamelijk 4-stemmig. Ons repertoire omvat vele muziekgenres zoals populair, musical, film, evergreens, en we deinzen niet terug voor b.v. een stuk uit een operette. Ook solopartijen, duo’s en zang in kleine groepjes maken vaak deel uit van ons optreden. Zo brengen we veel variaties en kunnen we aansluiten bij élke gelegenheid.

Kennismaken
Drempelvrees hoef je in de ontspannen sfeer van Surprise niet te hebben. U kunt komen kijken en luisteren en alle informatie krijgen die u wenst.
Het koor repeteert op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de MFA ‘t Hart van Ewijk, Den Elt 17 in Ewijk. U kunt contact opnemen met de voorzitter Stef Wolters, telefoonnummer: 024-6773287.

 

Bezoek de website voor meer info: www.amusementskoorsurprise.nl

 

 

 

 

Cookieinstellingen