Schrijf u in voor het Beunings kampioenschap Living Statues

Foto:

BEUNINGEN, 21 oktober 2010 – Stichting Actie Comité Beuningen, dé organisator van de Beuningse Lentefeesten, organiseert tijdens de Lentefeesten op 22 mei 2011 het Beunings kampioenschap Living Statues ( levende standbeelden).Wij zijn op zoek naar deelnemers die zich als living statue willen presenteren op 22 mei 2011 in het centrum van Beuningen. U kunt zich tijdens de Lentefeesten helemaal uitleven als living statue. Ook voor de kinderen TOT 12 jaar houden we een kampioenschap.Er zijn 2 categorieën: kinderen TOT 12 jaar en de categorie vanaf 12 jaar tot ….. De winnaar ontvangt uiteraard de titel Living Statue van Beuningen 2011 en een mooie prijs. U kunt zich kosteloos inschrijven via [email protected]
Wij als stichting zijn voornemens om de komende jaren de lentefeesten van een metamorfose te voorzien. Zo wordt er door de stichting bekeken of het haalbaar is om de ‘Beuningse wielerronde’ weer nieuw leven in te blazen. Ook zijn er vergaande plannen om een ‘Beuningse Kids Got Talent’ te laten plaatsvinden. De Beuningse Lentenfeesten zijn van 19 t/m 22 mei 2011.Houd onze website www.lentefeestbeuningen.nl en de Beuningse media nauwlettend in de gaten.
 

BEUNINGEN, 21 oktober 2010 – Stichting Actie Comité Beuningen, dé organisator van de Beuningse Lentefeesten, organiseert tijdens de Lentefeesten op 22 mei 2011 het Beunings kampioenschap Living Statues ( levende standbeelden).

Wij zijn op zoek naar deelnemers die zich als living statue willen presenteren op 22 mei 2011 in het centrum van Beuningen. U kunt zich tijdens de Lentefeesten helemaal uitleven als living statue. Ook voor de kinderen TOT 12 jaar houden we een kampioenschap.

Er zijn 2 categorieën: kinderen TOT 12 jaar en de categorie vanaf 12 jaar tot ….. De winnaar ontvangt uiteraard de titel Living Statue van Beuningen 2011 en een mooie prijs. U kunt zich kosteloos inschrijven via [email protected]

Wij als stichting zijn voornemens om de komende jaren de lentefeesten van een metamorfose te voorzien. Zo wordt er door de stichting bekeken of het haalbaar is om de ‘Beuningse wielerronde’ weer nieuw leven in te blazen. Ook zijn er vergaande plannen om een ‘Beuningse Kids Got Talent‘ te laten plaatsvinden. De Beuningse Lentenfeesten zijn van 19 t/m 22 mei 2011.

Houd onze website www.lentefeestbeuningen.nl en de Beuningse media nauwlettend in de gaten.

 

Cookieinstellingen