Veel gestelde vragen brand Weurt

Foto:

WEURT, 1 november 2010 – Op de website van de gemeente, www.beuningen.nl worden particulieren, bedrijven, vereni- gingen en stichtingen die schade hebben opgelopen door de brand bij vleesverwerker Henri van de Bilt geadviseerd om eerst de schade bij de eigen verzekering te melden. Roet- en rookschade valt bijvoor- beeld onder huiseigenarenverze- kering of inboedelverzekering.De gemeente adviseert om foto’s te maken van de schade en indien men toch de gemeente aansprakelijk wilt stellen dan kan men hiervoor bij het bericht “Schade door brand Weurt” een viertal formulieren vinden. Daarnaast heeft de gemeente ook een lijst samengesteld met veel voorkomende vragen en antwoorden.
 
 
Eerdere berichtgeving:
Grote schoonmaakactie na brand in WeurtWEURT, 31 oktober 2010 – De gemeente Beuningen heeft een grote schoonmaakactie uitgevoerd in Weurt na de brand vrijdag bij vleeswarenfabriek De Bilt. Die is volledig uitgebrand. Vooral speeltuinen kregen daarbij extra aandacht en ook de …..>> Lees verder
 .
Brand in Weurt is onder controleWEURT, 29 oktober 2010 – Er heeft vrijdag een grote brand gewoed bij vleesverwerkingsfabriek Van de Bilt aan de Metaalweg. De brand is inmiddels onder controle en de alarmfase is voorbij. Iedereen kan Weurt weer in en uit. Alle inwoners van Weurt krijgen op …..>> Lees verder
 .
Brand Weurt: Kinderen De Ruyterschool worden geëvacueerdWEURT, 29 oktober 2010 – BERICHT VAN DE GEMEENTE: De kinderen op de De Ruyterschool in Weurt worden per bus geëvacueerd naar de Tinnegieter in Beuningen. Ouders wordt gevraagd om binnen te blijven, u hoeft uw kind niet op te komen halen. …..>> Lees verder
 .
Brand Weurt: gevolgen afvalinzameling Weurt WEURT, 29 oktober 2010 – Op vrijdag wordt normaal gesproken het afval opgehaald in Weurt. In verband met de grote brand in Weurt wordt het afval naar verwachting niet meer vandaag opgehaald, maar morgen…..>> Lees verder
 .Grote brand in Weurt: houd ramen en deuren gesloten WEURT, 29 oktober 2010 – Momenteel woedt er een grote brand in een vleeswarenfabriek in Weurt. De politie roept op om ramen en deuren gesloten te houden en niet naar buiten te gaan. Ook is er een publieksnummer ….>> Lees verder
 
 
Beelden van grote brand vleesfabriek Weurt WEURT, 29 oktober 2010 – Er is vrijdagochtend een zeer grote brand aan de Metaalweg in Weurt ontstaan bij vlees- verwerkingsbedrijf Henri van de Bilt. Vanwege de grote rookontwikkeling worden inwoners van Weurt via de sirenes ….>> Lees verder

WEURT, 1 november 2010 – Op de website van de gemeente, www.beuningen.nl worden particulieren, bedrijven, vereni- gingen en stichtingen die schade hebben opgelopen door de brand bij vleesverwerker Henri van de Bilt geadviseerd om eerst de schade bij de eigen verzekering te melden. Roet- en rookschade valt bijvoor- beeld onder huiseigenarenverze- kering of inboedelverzekering.

De gemeente adviseert om foto’s te maken van de schade en indien men toch de gemeente aansprakelijk wilt stellen dan kan men hiervoor bij het bericht “Schade door brand Weurt” een viertal formulieren vinden. Daarnaast heeft de gemeente ook een lijst samengesteld met veel voorkomende vragen en antwoorden.

 

 


Eerdere berichtgeving:

Grote schoonmaakactie na brand in Weurt
WEURT, 31 oktober 2010 – De gemeente Beuningen heeft een grote schoonmaakactie uitgevoerd in Weurt na de brand vrijdag bij vleeswarenfabriek De Bilt. Die is volledig uitgebrand. Vooral speeltuinen kregen daarbij extra aandacht en ook de …..
>> Lees verder

 .

Brand in Weurt is onder controle
WEURT, 29 oktober 2010 – Er heeft vrijdag een grote brand gewoed bij vleesverwerkingsfabriek Van de Bilt aan de Metaalweg. De brand is inmiddels onder controle en de alarmfase is voorbij. Iedereen kan Weurt weer in en uit. Alle inwoners van Weurt krijgen op …..
>> Lees verder

 .

Brand Weurt: Kinderen De Ruyterschool worden geëvacueerd
WEURT, 29 oktober 2010 – BERICHT VAN DE GEMEENTE: De kinderen op de De Ruyterschool in Weurt worden per bus geëvacueerd naar de Tinnegieter in Beuningen. Ouders wordt gevraagd om binnen te blijven, u hoeft uw kind niet op te komen halen. …..
>> Lees verder

 .

Brand Weurt: gevolgen afvalinzameling Weurt
WEURT, 29 oktober 2010 – Op vrijdag wordt normaal gesproken het afval opgehaald in Weurt. In verband met de grote brand in Weurt wordt het afval naar verwachting niet meer vandaag opgehaald, maar morgen…..
>> Lees verder

 .

Grote brand in Weurt: houd ramen en deuren gesloten
WEURT, 29 oktober 2010 – Momenteel woedt er een grote brand in een vleeswarenfabriek in Weurt. De politie roept op om ramen en deuren gesloten te houden en niet naar buiten te gaan. Ook is er een publieksnummer ….
>> Lees verder

 

 

Beelden van grote brand vleesfabriek Weurt
WEURT, 29 oktober 2010 – Er is vrijdagochtend een zeer grote brand aan de Metaalweg in Weurt ontstaan bij vlees- verwerkingsbedrijf Henri van de Bilt. Vanwege de grote rookontwikkeling worden inwoners van Weurt via de sirenes ….
>> Lees verder

Cookieinstellingen