Nieuwe inloop voor volwassenen: De Stek

Foto:

BEUNINGEN, 1 november 2010 – Elke dag alleen eten is maar saai…Hoe vul ik dat belastingformulier in? Hoe kom ik mijn dag door? Welke hobby past bij mij? Met deze vragen, maar ook voor een leuke workshop of een gezellige kop koffie, kunnen volwassenen vanaf 11 november terecht bij De Stek in Beuningen.De Stek is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar extra ondersteuning of sociaal contact. Dit kunnen bijvoorbeeld mensen zijn met een verstandelijke beperking of een psychiatrische achtergrond, maar ook mensen die zich eenzaam voelen.Elke donderdag wordt er een gezamenlijke maaltijd gemaakt of geserveerd. Daarnaast is er ruimte voor allerlei activiteiten. Iedereen kan hieraan deelnemen, maar alleen gezellig wat eten kan natuurlijk ook. De activiteiten lopen uiteen van een workshop mozaïek tot het kijken van een film of een les Zumba. Voor het gebruik van de maaltijd en deelname aan de activiteiten geldt een kleine bijdrage van € 3,-.Daarnaast kunnen de bezoekers sjoelen, kaarten of gewoon gezellig praten. Ook is er altijd iemand aanwezig waarbij ze terecht kunnen met vragen over bijvoorbeeld de administratie, het huishouden of om gewoon even te kletsen over de dag. Deze ondersteuning is gratis. Ook mensen die geen zorgindicatie hebben, kunnen hier terecht.
 
Op 11 november om 18.00 uur wordt De Stek geopend met verse vlaai en een heerlijke stamppotmaaltijd. De opening vindt plaats in de vaste locatie: de soos van sociaal-cultureel centrum De Lèghe Polder in Beuningen. Wethouder Geert Hendriks zal ook aanwezig zijn bij de opening.
De Stek is geopend op maandag van 10.00 tot 12.00 uur en op donderdag van 17.30 tot 20.30 uur. De maandag staat in het teken van het opstarten van de week en napraten over het weekend. Op de donderdag is altijd een gezamenlijke maaltijd gepland. De activiteiten zijn elke maand terug te vinden op de evenementenkalender op www.beuningen.nl. Wie het maandprogramma per e-mail wil ontvangen, stuurt een berichtje aan [email protected] Stek is een initiatief van de gemeente Beuningen, De Driestroom, De Kentering en het RIBW. Stichting Perspectief ondersteunt de inloop met vrijwilligers.
 

BEUNINGEN, 1 november 2010 – Elke dag alleen eten is maar saai…Hoe vul ik dat belastingformulier in? Hoe kom ik mijn dag door? Welke hobby past bij mij? Met deze vragen, maar ook voor een leuke workshop of een gezellige kop koffie, kunnen volwassenen vanaf 11 november terecht bij De Stek in Beuningen.

De Stek is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar extra ondersteuning of sociaal contact. Dit kunnen bijvoorbeeld mensen zijn met een verstandelijke beperking of een psychiatrische achtergrond, maar ook mensen die zich eenzaam voelen.

Elke donderdag wordt er een gezamenlijke maaltijd gemaakt of geserveerd. Daarnaast is er ruimte voor allerlei activiteiten. Iedereen kan hieraan deelnemen, maar alleen gezellig wat eten kan natuurlijk ook. De activiteiten lopen uiteen van een workshop mozaïek tot het kijken van een film of een les Zumba. Voor het gebruik van de maaltijd en deelname aan de activiteiten geldt een kleine bijdrage van € 3,-.

Daarnaast kunnen de bezoekers sjoelen, kaarten of gewoon gezellig praten. Ook is er altijd iemand aanwezig waarbij ze terecht kunnen met vragen over bijvoorbeeld de administratie, het huishouden of om gewoon even te kletsen over de dag. Deze ondersteuning is gratis. Ook mensen die geen zorgindicatie hebben, kunnen hier terecht.

 

Op 11 november om 18.00 uur wordt De Stek geopend met verse vlaai en een heerlijke stamppotmaaltijd. De opening vindt plaats in de vaste locatie: de soos van sociaal-cultureel centrum De Lèghe Polder in Beuningen. Wethouder Geert Hendriks zal ook aanwezig zijn bij de opening.

De Stek is geopend op maandag van 10.00 tot 12.00 uur en op donderdag van 17.30 tot 20.30 uur. De maandag staat in het teken van het opstarten van de week en napraten over het weekend. Op de donderdag is altijd een gezamenlijke maaltijd gepland. De activiteiten zijn elke maand terug te vinden op de evenementenkalender op www.beuningen.nl. Wie het maandprogramma per e-mail wil ontvangen, stuurt een berichtje aan [email protected].

Initiatiefnemers
De Stek is een initiatief van de gemeente Beuningen, De Driestroom, De Kentering en het RIBW. Stichting Perspectief ondersteunt de inloop met vrijwilligers.

 

Cookieinstellingen