OV-chipkaart nu met flinke korting

Foto:

GEMEENTE, 25 oktober 2010 – In de loop van volgend jaar wordt de strippenkaart afgeschaft. De persoonlijke OV-chipkaart is dan een goed alternatief, omdat u daarmee korting kunt krijgen op uw reis, bijvoorbeeld in de vorm van 20% dalkorting en leeftijdskorting. Ook kunt u automatisch saldo laten storten op deze kaart, zodat u nooit zonder geldig vervoerbewijs zit.Hulp bij aanvraagUiteraard kunt u ook nu al het gemak van de kaart ervaren. De Stadsregio Arnhem Nijmegen wil inwoners van haar gemeenten graag helpen met de aanvraag van een persoonlijke OV-chipkaart.Op maandag 1 november kon u tussen 16.00 en 19.00 uur in het gemeentehuis terecht voor hulp. Ook op donderdag 4 november kunt u nog terecht met uw vragen. De medewerkers van Connexxion staan u tussen 9.30 en 12.30 uur graag te woord.Voor de OV-chipkaart heeft u één pasfoto nodig. Mocht u geen geschikte foto hebben dan kunt u 1 of 4 november gratis een foto laten maken. Zo kan de aanvraag meteen worden ingediend.6 euro saldo cadeauAls u de kaart aanschaft op 1 of 4 november bespaart u ook nog eens geld. U betaalt de gewone prijs van € 7,50 voor de kaart, maar krijgt € 6,- saldo op uw kaart gestort. Dit saldo wordt ongeveer 2 weken nadat u de kaart heeft ontvangen, bij het inchecken in de Breng-bus bijgeschreven.
 
 
 

GEMEENTE, 25 oktober 2010 – In de loop van volgend jaar wordt de strippenkaart afgeschaft. De persoonlijke OV-chipkaart is dan een goed alternatief, omdat u daarmee korting kunt krijgen op uw reis, bijvoorbeeld in de vorm van 20% dalkorting en leeftijdskorting. Ook kunt u automatisch saldo laten storten op deze kaart, zodat u nooit zonder geldig vervoerbewijs zit.

Hulp bij aanvraag
Uiteraard kunt u ook nu al het gemak van de kaart ervaren. De Stadsregio Arnhem Nijmegen wil inwoners van haar gemeenten graag helpen met de aanvraag van een persoonlijke OV-chipkaart.

Op maandag 1 november kon u tussen 16.00 en 19.00 uur in het gemeentehuis terecht voor hulp. Ook op donderdag 4 november kunt u nog terecht met uw vragen. De medewerkers van Connexxion staan u tussen 9.30 en 12.30 uur graag te woord.

Voor de OV-chipkaart heeft u één pasfoto nodig. Mocht u geen geschikte foto hebben dan kunt u 1 of 4 november gratis een foto laten maken. Zo kan de aanvraag meteen worden ingediend.

6 euro saldo cadeau
Als u de kaart aanschaft op 1 of 4 november bespaart u ook nog eens geld. U betaalt de gewone prijs van € 7,50 voor de kaart, maar krijgt € 6,- saldo op uw kaart gestort. Dit saldo wordt ongeveer 2 weken nadat u de kaart heeft ontvangen, bij het inchecken in de Breng-bus bijgeschreven.

 

 

 

Cookieinstellingen