Ewijk gaat Los groot succes!

Foto:

EWIJK, 6 december 2010 – 13 november was het startschot voor het 50-jarig jubileum jaar van C.V. de Dijkvelders uit Ewijk.Dat ook Ewijk uitkijkt naar het jubileumjaar is wel gebleken door de grote opkomst. Uiteraard kwamen ze ook mede voor de Ewijkse artiesten: MP3, Nikki Faassen, Pieter de Waal en de Sweet&Soulband, die de sfeer goed aanvoelden en ervoor zorgden dat de avond perfect verlopen is.Video’s 11 nieuwe prinsenkandidaten De 11 nieuwe prinsenkandidaten hebben zich deze avond voor kunnen stellen aan het grote publiek. De ene prins kwam alleen en een ander had al zijn hele nieuwe team op het podium staan. Als u ze nog niet gezien heeft, dan kunt u terecht op de website van de Dijkvelders. Daar stellen zij zich nogmaals voor middels een filmpje. Het gissen kan weer beginnen: Wie oh Wie?PronkzittingenDe nieuwe kandidaten zijn weer bekend en dat houdt in dat in januari afscheid genomen gaat worden van Prins Geert d’n Urste en zijn gevolg. De Pronkzittingen zijn op 15 en 16 januari in MFA ’t Hart in Ewijk. Schrijf deze datum vast in uw agenda, mis niks van de feestelijke pronkzitting en de spectaculaire onthulling van de nieuwe Hoogheid. De Dijkvelders bereiden zich alweer voor, want de tijd vliegt…..

EWIJK, 6 december 2010 – 13 november was het startschot voor het 50-jarig jubileum jaar van C.V. de Dijkvelders uit Ewijk.

Dat ook Ewijk uitkijkt naar het jubileumjaar is wel gebleken door de grote opkomst. Uiteraard kwamen ze ook mede voor de Ewijkse artiesten: MP3, Nikki Faassen, Pieter de Waal en de Sweet&Soulband, die de sfeer goed aanvoelden en ervoor zorgden dat de avond perfect verlopen is.

Video’s 11 nieuwe prinsenkandidaten
De 11 nieuwe prinsenkandidaten hebben zich deze avond voor kunnen stellen aan het grote publiek. De ene prins kwam alleen en een ander had al zijn hele nieuwe team op het podium staan. Als u ze nog niet gezien heeft, dan kunt u terecht op de website van de Dijkvelders. Daar stellen zij zich nogmaals voor middels een filmpje. Het gissen kan weer beginnen: Wie oh Wie?

Pronkzittingen
De nieuwe kandidaten zijn weer bekend en dat houdt in dat in januari afscheid genomen gaat worden van Prins Geert d’n Urste en zijn gevolg. De Pronkzittingen zijn op 15 en 16 januari in MFA ’t Hart in Ewijk. Schrijf deze datum vast in uw agenda, mis niks van de feestelijke pronkzitting en de spectaculaire onthulling van de nieuwe Hoogheid. De Dijkvelders bereiden zich alweer voor, want de tijd vliegt…..

 

 

Cookieinstellingen