Buurtbus draait al warm

Foto:

BEUNINGEN, 6 december 2010 – Nog een paar dagen en dan rijdt de buurtbus voortaan elke werkdag tussen Wijchen en Beuningen. Op 13 december om 7.02 vertrekt de buurtbus voor het eerst vanaf het station in Wijchen.RouteBuurtbuslijn 165 rijdt in een half uur van het station in Wijchen naar zwembad De Plons in Beuningen en daarna weer terug. Daarbij komt de bus langs belangrijke plekken als het centrum van Wijchen en Beuningen, shoppingpark De Heuve en industrieterrein Bijsterhuizen.De buurtbus rijdt één keer per uur, tussen 7.00 tot 18.00 uur. Van maandag tot en met vrijdag vertrekt de bus elke 2 minuten over het hele uur bij het station in Wijchen. Om 1 minuut over het halve uur rijdt de bus vanuit zwembad De Plons in Beuningen weer richting Wijchen.StrippenkaartIn de buurtbus gebruikt u de reguliere strippenkaart of uw busabonnement. Geen strippenkaart? Geen probleem, in de bus kunt u strippenkaartjes kopen. In de toekomst is het ook mogelijk om met de OV-chipkaart te betalen.VrijwilligersDe chauffeurs van de buurtbus zijn allemaal vrijwilligers van de Buurtbusvereniging Rijk van Nijmegen. Ze zijn speciaal opgeleid en medisch gekeurd. De gemeente Beuningen en gemeente Wijchen, Breng en de Stadsregio Arnhem-Nijmegen zijn erg blij met het enthousiasme en de inzet van deze vrijwilligers.

BEUNINGEN, 6 december 2010 – Nog een paar dagen en dan rijdt de buurtbus voortaan elke werkdag tussen Wijchen en Beuningen. Op 13 december om 7.02 vertrekt de buurtbus voor het eerst vanaf het station in Wijchen.

Route
Buurtbuslijn 165 rijdt in een half uur van het station in Wijchen naar zwembad De Plons in Beuningen en daarna weer terug. Daarbij komt de bus langs belangrijke plekken als het centrum van Wijchen en Beuningen, shoppingpark De Heuve en industrieterrein Bijsterhuizen.
De buurtbus rijdt één keer per uur, tussen 7.00 tot 18.00 uur. Van maandag tot en met vrijdag vertrekt de bus elke 2 minuten over het hele uur bij het station in Wijchen. Om 1 minuut over het halve uur rijdt de bus vanuit zwembad De Plons in Beuningen weer richting Wijchen.

Strippenkaart
In de buurtbus gebruikt u de reguliere strippenkaart of uw busabonnement. Geen strippenkaart? Geen probleem, in de bus kunt u strippenkaartjes kopen. In de toekomst is het ook mogelijk om met de OV-chipkaart te betalen.

Vrijwilligers
De chauffeurs van de buurtbus zijn allemaal vrijwilligers van de Buurtbusvereniging Rijk van Nijmegen. Ze zijn speciaal opgeleid en medisch gekeurd. De gemeente Beuningen en gemeente Wijchen, Breng en de Stadsregio Arnhem-Nijmegen zijn erg blij met het enthousiasme en de inzet van deze vrijwilligers.

  • [file Bekijk de route van lijn 165]
  • [file Haltes van lijn 165]
  • [file Overzicht openbaar vervoer in Beuningen per 13-12-2010]

Rittijden
De buurtbus maakt gebruik van de aanwezige bestaande bushaltes op de route. Daarnaast is het mogelijk om op een willekeurige locatie langs de route uw hand op te steken. De bus stopt dan voor u. Houdt u er wel rekening mee dat de bus alleen kan stoppen op plekken waar de verkeersveiligheid dit toelaat.

Vragen?
Heeft u vragen over deze nieuwe buurtbuslijn? Neem dan contact op met Breng, via 0900-2666399 of kijk op www.breng.nl  of www.buurtbus.com.

Op zaterdag 11 december van 10.00-16.00 uur is er een openingsactie met een buurtbus op het Julianaplein in Beuningen, ook hier kunt u uw vragen stellen.

 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Wist u trouwens dat u informatie over de buslijnen kunt vinden bij
EN VERDER > Handige adressen?

 

 

buurtbus-okRoute buurtbusverbinding 165.pdf

OpenbaarvervoerBeuningen13dec2010.pdf

buurtbus-94165_route_13_12_2010[1].pdf

Cookieinstellingen