Wethouders BN&M moeten beter communiceren

Foto:

GEMEENTE, 14 december 2010 – De gehele fractie van BN&M is afgelopen zondag bij elkaar gekomen om over de communicatievaardigheden van hun wethouders Geert Hendriks en Piet de Klein te overleggen.Aanleiding was een incident in de Beuningse gemeenteraad van dinsdag 7 december. Wethouder Hendriks liet na kritische vragen van GroenLinks de beantwoording hiervan over aan een ambtenaar. Dit is in een gemeenteraadsvergadering tamelijk ongebruikelijk en voor de partij een ongewenste situatie.Fractievoorzitter Jan Kersten zei na de bijeenkomst dat de wethouders veel inzet tonen maar dat zij het qua communicatie beter moeten gaan doen. Het is niet bekend hoe de fractie concreet haar wethouders hierbij gaat ondersteunen. Dat aller ogen op hen gericht zullen zijn bij de eerstvolgende vergadering in het nieuwe jaar zal het niet gemakkelijker maken.

GEMEENTE, 14 december 2010 – De gehele fractie van BN&M is afgelopen zondag bij elkaar gekomen om over de communicatievaardigheden van hun wethouders Geert Hendriks en Piet de Klein te overleggen.

Aanleiding was een incident in de Beuningse gemeenteraad van dinsdag 7 december.
Wethouder Hendriks liet na kritische vragen van GroenLinks de beantwoording hiervan over aan een ambtenaar. Dit is in een gemeenteraadsvergadering tamelijk ongebruikelijk en voor de partij een ongewenste situatie.

Fractievoorzitter Jan Kersten zei na de bijeenkomst dat de wethouders veel inzet tonen maar dat zij het qua communicatie beter moeten gaan doen. Het is niet bekend hoe de fractie concreet haar wethouders hierbij gaat ondersteunen. Dat aller ogen op hen gericht zullen zijn bij de eerstvolgende vergadering in het nieuwe jaar zal het niet gemakkelijker maken.

 

Cookieinstellingen