Goed nieuws voor Dongen: nieuwe website ‘voordeligdongen.nl’ online!

Dongen, 2 december 2011 – Sinds 1 december is Dongen een prachtige nieuwe website rijker.Deze website ‘voordeligdongen.nl ‘is een verzamelplaats voor aanbieding- en, reclamefolders en speciale acties van Dongense winkeliers, en biedt de Dongense consument een overzicht van het aanbod in Dongen.Het concept voordeligdongen.nl is bedacht door Bart van Kerkhof, tevens beheerder/ eigenaar van de website dongen.nieuws.nl. “Een groot deel van de Dongenaren is elke dag online en hoewel de wereld steeds kleiner wordt, blijft het voor iedereen interessant om te kun- nen zien wat er ‘om de hoek’ gebeurt. Men wil graag weten wat er zich allemaal in het eigen dorp afspeelt. Op dongen.nieuws.nl is altijd het meest actuele lokale nieuws te vinden, maar daarnaast is er ook ruimte voor sport-en gemeentenieuws, een volledige bedrijvengids, vacatures en heel veel foto- en filmmateriaal over Dongen.”

Dongen, 2 december 2011 – Sinds 1 december is Dongen een prachtige nieuwe website rijker.

Deze website ‘voordeligdongen.nl ‘is een verzamelplaats voor aanbieding- en, reclamefolders en speciale acties van Dongense winkeliers, en biedt de Dongense consument een overzicht van het aanbod in Dongen.

Het concept voordeligdongen.nl is bedacht door Bart van Kerkhof, tevens beheerder/ eigenaar van de website dongen.nieuws.nl. “Een groot deel van de Dongenaren is elke dag online en hoewel de wereld steeds kleiner wordt, blijft het voor iedereen interessant om te kun- nen zien wat er ‘om de hoek‘ gebeurt. Men wil graag weten wat er zich allemaal in het eigen dorp afspeelt. Op dongen.nieuws.nl is altijd het meest actuele lokale nieuws te vinden, maar daarnaast is er ook ruimte voor sport-en gemeentenieuws, een volledige bedrijvengids, vacatures en heel veel foto- en filmmateriaal over Dongen.”

voordeligdongen.nl
Je ziet naast de belangstelling voor het online nieuws ook een toenemende interesse voor het zoeken van aanbiedingen en voordeeltjes op internet. Voordeligdongen is de plaats waar al de lokale Dongense aanbiedingen van de deelnemende winkeliers bij elkaar te vinden zijn.

“De tijd van ‘waar was die folder ook al weer?’ is hiermee voorgoed voorbij want je hebt voortaan op voordeligdongen.nl de aanbiedingen en folders 24 uur per dag bij de hand”, aldus Bart van Kerkhof.

“Daarmee is het ook nog eens milieuvriendelijk want om een folder online te bekijken is er geen papier nodig.” Bart is ervan overtuigd dat voordeligdongen.nl voor zowel de Dongense consument als het Dongense bedrijfsleven een meerwaarde heeft: “De consument krijgt hiermee een aantrekkelijk vormgegeven overzicht van het aanbod en de actuele aanbiedingen in Dongen. En de Dongense winkelier krijgt hiermee de mogelijkheid om voor ongekend lage tarieven in full colour, 24 uur per dag, te adverteren. Ondernemers die interesse hebben of een toelichting willen kunnen me altijd bereiken via [email protected]

Win een iPad
Aan de introductieperiode van voordeligdongen.nl is een leuke actie gekoppeld. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief van voordeligdongen.nl maakt u kans op een iPad 2 t.w.v.
€ 479,00. In de regelmatig ver- schijnende nieuwsbrief wordt u dan op de hoogte gehouden van de laatste aanbiedingen in en rond Dongen.

De actie loopt tot en met 31 januari 2012. Op woensdag 1 februari wordt de naam van de winnaar van de iPad2 bekendgemaakt op dongen.nieuws.nl. Ga dus snel naar voordeligdongen.nl en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Cookieinstellingen