Radio Totaal luisteraar wint Ferrari rit op Beuningen on Ice

Foto:

BEUNINGEN, 3 januari 2011 – Tijdens Beuningen On Ice werden er regelmatig prijzen weggegeven.Zo ook tijdens de het smeltfeest waar de laatste weg te geven prijs door RadioTotaal uitgereikt werd. Winnaar van “een half uur zelf in een Ferrari rijden” is Dignus de Valk.

BEUNINGEN, 3 januari 2011 – Tijdens Beuningen On Ice werden er regelmatig prijzen weggegeven.

Zo ook tijdens de het smeltfeest waar de laatste weg te geven prijs door RadioTotaal uitgereikt werd. Winnaar van “een half uur zelf in een Ferrari rijden” is Dignus de Valk.

 

 

 

Marcel Pardon: “Goedenavond we zijn hier op de ijsbaan BOI. We gaan weggeven een half uur rijden met de Ferrari Ik ga officiële certificaat aanpakken. De winnaar die is zaterdag gebeld. Dat was eigenlijk naar aanleiding van “Vraag een verzoekje aan via www.radiototaal.fm laat je gegevens achter.” Het is Dignus de Valk. Kom er maar bij Dignus want jij bent winnaar geworden van half uur in een Ferrari Testarossa rijden. Ontzettend veel plezier ermee. Je hebt negen maanden de tijd om je rit in te plannen. Weet je nog welke plaat je aangevraagd hebt?”

Dignus: “Pearl Jam – Just breath.”

Marcel: “Mijn collega’s gaan het zo draaien. Wat vind jij zo van dit evenement als deze BOI?”

Dignus: “BOI is als Beuningenaar erg mooi. Ook voor de jeugd. Het initiatief dat jullie hier staan is erg leuk en denk ik vooral door de jeugd ook te waarderen. En voor ons is hier een hapje en drankje te halen.”

 

Dignus de Valk met DJ Björn Franken

Cookieinstellingen