Extra schermen van Den Haag sigaar uit eigen doos!!!

Foto:

EWIJK, 27 januari 2011 – Actiecomité A50Ewijk is verbolgen over het feit dat er op diverse plekken in de media te lezen is dat men verheugd is dat Den Haag extra schermen heeft toegezegd om de problematiek rond de luchtkwaliteit op te lossen.Volgens het actiecomité blijkt alles echter een sigaar uit eigen doos, en een druppel op een gloeiende plaat te zijn. Op de website a50ewijk.nl hebben zij voor u inzichtelijk gemaakt waar die ‘EXTRA’ schermen komen te staan. Zij wijzen er op dat voor het overgrote gedeelte, reeds geplande schermen of wallen verhoogd worden en soms zelfs verlaagd. Er zijn volgens het actiecomité namelijk ook plaatsen waar schermen van 5 meter gepland stonden die in de nieuwe toezegging ook 4 meter gewor- den zijn.De gemeente Beuningen heeft naar aanleiding van de monito- ringsrapportage van het NSL, bij Rijkswaterstaat om aanvullende informatie gevraagd. Aanstaande dinsdag ontvangt het college van B&W een vertegenwoordiger van Rijkswaterstaat om het NSL rapport te bespreken. ’s Avonds zijn Rijkswaterstaat, Actiegroep A50 de wethouder en diens ambtelijk adviseur uitgenodigd om in de commissie Ruimte vragen te stellen c.q. toelichting te geven.De commissie Ruimte wordt in MFA ’t Hart te Ewijk gehouden.Aanvang: 19.30 uur.

EWIJK, 27 januari 2011 – Actiecomité A50Ewijk is verbolgen over het feit dat er op diverse plekken in de media te lezen is dat men verheugd is dat Den Haag extra schermen heeft toegezegd om de problematiek rond de luchtkwaliteit op te lossen.

Volgens het actiecomité blijkt alles echter een sigaar uit eigen doos, en een druppel op een gloeiende plaat te zijn. Op de website a50ewijk.nl hebben zij voor u inzichtelijk gemaakt waar die ‘EXTRA’ schermen komen te staan. Zij wijzen er op dat voor het overgrote gedeelte, reeds geplande schermen of wallen verhoogd worden en soms zelfs verlaagd. Er zijn volgens het actiecomité namelijk ook plaatsen waar schermen van 5 meter gepland stonden die in de nieuwe toezegging ook 4 meter gewor- den zijn.

De gemeente Beuningen heeft naar aanleiding van de monito- ringsrapportage van het NSL, bij Rijkswaterstaat om aanvullende informatie gevraagd. Aanstaande dinsdag ontvangt het college van B&W een vertegenwoordiger van Rijkswaterstaat om het NSL rapport te bespreken. ’s Avonds zijn Rijkswaterstaat, Actiegroep A50 de wethouder en diens ambtelijk adviseur uitgenodigd om in de commissie Ruimte vragen te stellen c.q. toelichting te geven.

De commissie Ruimte wordt in MFA ’t Hart te Ewijk gehouden.
Aanvang: 19.30 uur.

Voor dit onderwerp is tijd gereserveerd van 19:45 – 20:45 uur.

 

 

Cookieinstellingen