Gemeente Beuningen maakt verkeersplan

Foto:

GEMEENTE, 16 februari 2011 – Om ook in de toekomst bereikbaar en verkeersveilig te blijven, actualiseert de gemeente momenteel het Gemeentelijk Verkeers- en Vervoersplan (GVVP).Hierin worden onderwerpen bespro- ken zoals verkeersveiligheid, openbaar vervoer, bereikbaarheid en duurzaamheid.Vanwege de huidige recessie zijn de mogelijkheden voor nieuwe grootschalige verkeersprojecten beperkt. Het plan is daarom gericht op de uitvoering van praktische maatregelen en het benoemen van de beleidsdoelen naar de toekomst toe.

GEMEENTE, 16 februari 2011 – Om ook in de toekomst bereikbaar en verkeersveilig te blijven, actualiseert de gemeente momenteel het Gemeentelijk Verkeers- en Vervoersplan (GVVP).

Hierin worden onderwerpen bespro- ken zoals verkeersveiligheid, openbaar vervoer, bereikbaarheid en duurzaamheid.

Vanwege de huidige recessie zijn de mogelijkheden voor nieuwe grootschalige verkeersprojecten beperkt. Het plan is daarom gericht op de uitvoering van praktische maatregelen en het benoemen van de beleidsdoelen naar de toekomst toe.

Poll op internet
Recent heeft de gemeente in een woonwensenonderzoek al gepeild wat de belangrijkste verkeersaspecten zijn voor de inwoners van de verschillende dorpen in de gemeente. Deze wensen zijn meegenomen in het conceptverkeersplan. De gemeente wil van haar inwoners horen hoe zij de verkeers- situaties in de gemeente Beuningen waardeert en plaatst binnenkort een verkeerspoll op de gemeentelijke website www.beuningen.nl.

Zodra de poll beschikbaar is zal Het Beuningen Nieuws u uiteraard daar op attenderen.

 

Informatiebijeenkomsten per dorpskern
Ook wordt er per dorp een informatiebijeenkomst georganiseerd. Hieronder ziet u wanneer en waar deze bijeenkomsten zijn. De bijeenkomsten vinden allemaal van 20.00-22.00 uur plaats.

 

Datum Plaats Locatie
3 maart Beuningen De Vrijboom
10 maart Winssen De Paulus
22 maart Ewijk MFA ’t Hart
29 maart Weurt De Kloosterhof

In de bijeenkomsten wordt het doel, de inhoud en de visie van het verkeersplan nader toegelicht en worden de gemaakte keuzes met u besproken.

Vragen?
Voor meer informatie over (de totstandkoming van) het verkeersplan kunt u contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 14 024 of per e-mail: [email protected].

 

 

 

 

Cookieinstellingen