Meer weten over verkeer en vervoer in Winssen?

WINSSEN, 10 maart 2011 – Kom dan vandaag (donderdag 10 maart) om 20.00 uur naar de Paulus in Winssen.Daar vindt een informatiebijeen- komst plaats waarin de verkeers- plannen voor Winssen worden uitgelegd.

WINSSEN, 10 maart 2011 – Kom dan vandaag (donderdag 10 maart) om 20.00 uur naar de Paulus in Winssen.

Daar vindt een informatiebijeen- komst plaats waarin de verkeers- plannen voor Winssen worden uitgelegd.

 

Ook kunt u nog steeds via de verkeerspoll op de website van de gemeente uw mening geven over verkeer en vervoer in de gemeente Beuningen.

Wat vindt u van het openbaar vervoer in uw dorp? Zijn de winkels en scholen goed bereikbaar per auto? En hoe staat het met de voorzieningen voor fietsers? De gemeente Beuningen hoort graag uw mening over het verkeer en vervoer in uw dorp!

Recent heeft de gemeente in een woonwensenonderzoek al gepeild wat de belangrijkste verkeersaspecten zijn voor de inwoners van de verschillende dorpen in de gemeente. Deze wensen zijn meegenomen in het concept verkeersplan. Ze hoort echter ook graag hoe u de verkeerssituaties in de gemeente Beuningen nu eigenlijk waardeert. Daarom kunt u de verkeerspoll invullen voor het dorp waarin u woont. De poll kunt u invullen tot en met 15 maart 2011 en het kost ongeveer 5 minuten van uw tijd.

 

Informatiebijeenkomsten per dorpskern
Ook wordt er per dorp een informatiebijeenkomst georganiseerd. De informatieavond voor Beuningen is al op 3 maart in de Vrijboom geweest. Hieronder ziet u waar en wanneer de andere bijeenkomsten plaatsvinden. De bijeenkomsten vinden allemaal van 20.00-22.00 uur plaats.

 

Datum Plaats Locatie
10 maart Winssen De Paulus
22 maart Ewijk MFA ’t Hart
29 maart Weurt De Kloosterhof

 

In de bijeenkomsten wordt het doel, de inhoud en de visie van het verkeersplan nader toegelicht en bespreken we met u de gemaakte keuzes.

 

Cookieinstellingen