Aanhouding op camping

EWIJK, 20 maart 2011 – Vrijdag- middag hield de politie in Beuningen een 35-jarige inwoner van Eindhoven aan op verdenking van bedreiging en mishandeling.De meldkamer stuurde een surveil- lance-eenheid richting Ficarystraat toen gemeld werd dat een 45-jarige man bedreigd zou worden met een stalen pijp. Aangekomen op de camping bleek dat de man tegen de grond geslagen was.Na het aanhoren van de verhalen hielden de agenten de 35-jarige Eindhovenaar, die danig in de war was, als verdachte aan. De dreigementen zouden eerder die dag al zijn begonnen. Ook ver- richtte hij enkele vernielingen aan. Daarbij was de 35-jarige onder invloed van alcohol. ’s Middags bleek de 45-jarige van zijn fiets geduwd te zijn en had daarbij licht letsel opgelopen. Van het slachtoffer is een aangifte opgenomen.De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau om te worden verhoord. De 35-jarige is in verzekering gesteld. De politie heeft inmiddels met getuigen gesproken. Proces-verbaal tegen de Eindhovenaar wordt opgemaakt.

EWIJK, 20 maart 2011 – Vrijdag- middag hield de politie in Beuningen een 35-jarige inwoner van Eindhoven aan op verdenking van bedreiging en mishandeling.

De meldkamer stuurde een surveil- lance-eenheid richting Ficarystraat toen gemeld werd dat een 45-jarige man bedreigd zou worden met een stalen pijp. Aangekomen op de camping bleek dat de man tegen de grond geslagen was.

Na het aanhoren van de verhalen hielden de agenten de 35-jarige Eindhovenaar, die danig in de war was, als verdachte aan. De dreigementen zouden eerder die dag al zijn begonnen. Ook ver- richtte hij enkele vernielingen aan. Daarbij was de 35-jarige onder invloed van alcohol. ’s Middags bleek de 45-jarige van zijn fiets geduwd te zijn en had daarbij licht letsel opgelopen. Van het slachtoffer is een aangifte opgenomen.

De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau om te worden verhoord. De 35-jarige is in verzekering gesteld. De politie heeft inmiddels met getuigen gesproken. Proces-verbaal tegen de Eindhovenaar wordt opgemaakt.

 

 

 

 

Cookieinstellingen