Bakken en braden kost Alde Steegh 750 euro

Foto:

BEUNINGEN, 21 maart 2011 – Op 23 februari heeft de brandweer onnodig moeten uitrukken naar zorgcentrum de Alde Steegh. Dit gaat het zorg- centrum 750 euro kosten.In het verleden zijn met het zorg- centrum afspraken gemaakt om maatregelen te treffen om ongewenste meldingen te voorkomen. Nadat bleek dat deze afspraken onvoldoende resultaat hadden, is op 14 december 2010 een preventieve dwangsom per melding opgelegd. Doel hiervan is om een financiële prikkel te geven om alsnog de afspraken na te komen.Op 23 februari is brandweer Beuningen wederom gealarmeerd en uitgerukt voor een automatisch brandalarm naar de Alde Steegh. Ter plaatse bleek het om een ongewenste brandmelding te gaan, veroorzaakt door bakken en braden. De gemeente Beuningen gaat nu over tot inning van de dwangsom van 750 euro.

BEUNINGEN, 21 maart 2011 – Op 23 februari heeft de brandweer onnodig moeten uitrukken naar zorgcentrum de Alde Steegh. Dit gaat het zorg- centrum 750 euro kosten.

In het verleden zijn met het zorg- centrum afspraken gemaakt om maatregelen te treffen om ongewenste meldingen te voorkomen. Nadat bleek dat deze afspraken onvoldoende resultaat hadden, is op 14 december 2010 een preventieve dwangsom per melding opgelegd. Doel hiervan is om een financiële prikkel te geven om alsnog de afspraken na te komen.

Op 23 februari is brandweer Beuningen wederom gealarmeerd en uitgerukt voor een automatisch brandalarm naar de Alde Steegh. Ter plaatse bleek het om een ongewenste brandmelding te gaan, veroorzaakt door bakken en braden. De gemeente Beuningen gaat nu over tot inning van de dwangsom van 750 euro.

 

Lees ook “Wat kost nou een onnodige uitruk van de brandweer?

Cookieinstellingen