Meer weten over verkeer en vervoer in Ewijk?

Foto:

EWIJK, 22 maart 2011 – Kom dan vandaag (dinsdag 22 maart) om 20.00 uur naar MFA ’t Hart in Ewijk.Daar vindt een informatiebijeen- komst plaats waarin de verkeers- plannen voor Ewijk worden uitgelegd.

EWIJK, 22 maart 2011 – Kom dan vandaag (dinsdag 22 maart) om 20.00 uur naar MFA ’t Hart in Ewijk.

Daar vindt een informatiebijeen- komst plaats waarin de verkeers- plannen voor Ewijk worden uitgelegd.

 

Recent heeft de gemeente in een woonwensenonderzoek al gepeild wat de belangrijkste verkeersaspecten zijn voor de inwoners van de verschillende dorpen in de gemeente. Deze wensen zijn meegenomen in het concept verkeersplan. Daarnaast heeft de gemeente via hun website in een poll gevraagd hoe u de verkeerssituaties in de gemeente Beuningen nu eigenlijk waardeert. Daarom kon u de verkeerspoll invullen voor het dorp waarin u woont. 

 

Informatiebijeenkomsten per dorpskern
Ook wordt er per dorp een informatiebijeenkomst georganiseerd. De informatieavond voor Beuningen is al op 3 maart in de Vrijboom geweest en ook Winnsen heeft op 10 maart een avond in De Paulus gehad. Hieronder ziet u waar en wanneer de andere twee bijeenkomsten plaatsvinden. De bijeenkomsten vinden allemaal van 20.00-22.00 uur plaats.

 

Datum Plaats Locatie
22 maart Ewijk MFA ’t Hart
29 maart Weurt De Kloosterhof

 

In de bijeenkomsten wordt het doel, de inhoud en de visie van het verkeersplan nader toegelicht en bespreken we met u de gemaakte keuzes.

 

Cookieinstellingen