Viva la Donna Day: een gratis verwendag voor vrouwen met kanker

Foto:

“Met gratis publiciteit in de Gelderlander en beuningen.nieuws kon ik veel vrouwen bereiken, om van deze dag te kunnen genieten. Velen van hen werden aangemeld door lieve vriendinnen en of familieleden, met zijn allen hebben we een geweldig mooie dag kunnen neerzetten.”Ook dit jaar gaat YourBeautyCare zich weer inzetten, omdat de landelijke datum op een zondag valt, stelt Sabine haar salon op zaterdag 28 mei a.s open voor deze actie!

VIVALADONNA 2011……

Leve de vrouw…
Viva La Donna… laat vrouwen met kanker weer stralen!

Dat is het motto van de stichting VivaLaDonna, een geweldig initiatief en een belangeloze landelijke inzet van meer dan 900 salons!!

De gratis verwendag werd in het leven geroepen, om deze groep vrouwen een dag uit hun “ziek zijn” te halen, even geen zorgen, even geen patient voelen, even niet ziek zijn maar  je een dag weer VROUW voelen. Hoe kan dat beter dan met het aanbieden van alles waar een vrouw zo zichtbaar van kan genieten; schoonheidssalons, kapsalons, visagisten, nagelsalons, voetreflexzone therapeuten, massagesalons noem maar op. Zij sloten zich massaal landelijk aan om voor 1 dag geheel belangeloos gratis verwenbehandelingen weg te geven.

“Vorig jaar werd ik me voor het eerst bewust van deze dag en sloot me aan als verwen- behandelaar”, zegt Sabine Daniels van Schoonheidssalon YourBeautyCare in Beuningen. “Het was een geweldige dag, belangeloos ondersteund door de plaatselijke Chocolaterie Visscher, C1000 Kalkman, en twee geweldig lieve vriendinnen, werd deze dag een groots succes!”

“Met gratis publiciteit in de Gelderlander en beuningen.nieuws kon ik veel vrouwen bereiken, om van deze dag te kunnen genieten. Velen van hen werden aangemeld door lieve vriendinnen en of familieleden, met zijn allen hebben we een geweldig mooie dag kunnen neerzetten.”

Ook dit jaar gaat YourBeautyCare zich weer inzetten, omdat de landelijke datum op een zondag valt, stelt Sabine haar salon op zaterdag 28 mei a.s open voor deze actie!

Ze hoopt op een grote opkomst, zodat ze weer veel vrouwen een heerlijke dag kan laten beleven.

Kent u vrouwen die u met deze actie wilt verrassen of wilt u meer weten over deze stichting? Neem dan contact op met Sabine Daniels of raadpleeg de website www.vivaladonna.nl. Op die website kunt u per regio zien welke salons er meedoen en waar u een mooi plekje kunt reserveren.

 

YourBeautyCare
Karpergracht 23 te Beuningen
Geopend op afspraak
ma t/m vr 10 – 21 uur en zaterdag tussen 11 en 16 uur
Telefoon: 06 – 40 85 86 57
www.yourbeautycare.nl  
[email protected]

Cookieinstellingen